Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φιάσκο στο τετράγωνο για Μουζάλα και Καμμένο με το πολεμικό πλοίο αντί των σκηνών ιγκλού - Τι λένε στελέχη της αστυνομίας

Με την απορία ζωγραφισμένη παρέμεναν όσα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ρωτήθηκαν από το bloko.gr για την απόφαση του κ. Μουζάλα να στείλει στη Λέσβο πολεμικό πλοίο για
την προσωρινή στέγαση των προσφύγων που ξύλιαζαν μέσα σε σκηνές ιγκλού των καταυλισμών της Λέσβου.

Καταρχήν δήλωσαν αιφνιδιασμένοι και άγνοια για τη μεθοδολογία που οδήγησε στην απόφαση της αποστολής πλοίου του Π.Ν. ενώ δεν παρέλειψαν να προσθέσουν την κατηγορηματική άρνηση της συγκατάνευσης τους στην υποθετική περίπτωση που θα είχαν ερωτηθεί.

Και όπως αιτιολογούν, θα το έκαναν πρώτον για λόγους σημειολογικής αισθητικής καθώς δεν κρύβεις την ασχήμια σε γκρίζο περιτύλιγμα, δεύτερον για την ουσία του πράγματος καθώς το πολεμικό πλοίο δεν διαθέτει τις στοιχειώδεις υποδομές για την υποδοχή δεινοπαθούντων από το κρύο και τρίτος για λόγους ρεαλισμού, δεδομένου ότι δεν επενδύεις σε στρατιωτική χιτώνα μια πολιτική διαχείριση.  

Εκ των πραγμάτων και από την άρνηση των μεταναστών να μεταβούν στο πολεμικό πλοίο, η απόφαση Μουζάλα που έτυχε αποδοχής του υπουργείου άμυνας, συνιστούν φιάσκο και μάλιστα στο τετράγωνο και για τους λόγους που παρατέθηκαν και για τη διμερή συμμετοχή κυβερνητικών στο επίπεδο της απόφασης, επιβαρύνοντας μάλιστα τον προϋπολογισμό με ένα βαρύ κόστος που πετάχθηκε στην θάλασσα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια