Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ταυτοποιείται με ενέργεια οργάνωσης το καλάσνικοφ που πυροβόλησε τα ΜΑΤ

Σε όπλο σφραγίδα οργάνωσης που έχει ξαναχτυπήσει στο παρελθόν αναβαθμίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το καλάσνικοφ που τραυμάτισε από
θαύμα κι ευτυχώς ελαφρά ένα μόνο αστυνομικό της διμοιρίας των ΜΑΤ που εκτελούσαν χθες το καθήκοντα φύλαξης του κτιρίου του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr από τη βαλλιστική εξέταση των καλύκων διαπιστώθηκε πως συσχετίζεται με ενέργεια του παρελθόντος, χωρίς πάντως οι ίδιες πηγές να διευκρινίζουν με ποια και ποια οργάνωση ήταν αυτή που ανέλαβε την ευθύνη.

Καλάσνικοφ έχει χρησιμοποιήσει η ΟΛΑ και η Επαναστική Αυτοάμυνα, δύο οργανώσεις που εικάζεται πως κινήθηκαν γύρω από τον αστερισμό της Πόλας Ρούπα, ενώ με καλάσνικοφ και 100 σφαίρες γάζωσαν στις 27 Οκτωβρίου του 2009 οι τρομοκράτες της ... "ΟΠΛΑ" (Ομάδες Προλεταριακής Λαϊκής Αυτοάμυνας) το τμήμα της Αγίας Παρασκευής, στη διάρκεια της οποίας επίσης ως εκ θαύματος δεν υπήρξε νεκρός αστυνομικός, παρά μόνο τραυματίες.

Μία ημέρα νωρίτερα ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε επικηρύξει τους «ληστές με τα μαύρα» για 600.000 ευρώ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια