Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα πυροτεχνουργών και συνοδών σκύλων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι αστυνομικοί, που υπηρετούν στο ΤΕΕΜ και την Κ9. Διαβάστε την ανακοίνωση: Oι πυροτεχνουργοί και οι συνοδοί σκύλων της Ελληνικής
Αστυνομίας έκοψαν την πίτα για το 2017 στο ξενοδοχείο Hilton. Έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών ανήμερα των Θεοφανείων στο ξενοδοχείο Hilton. 
      Με την ευκαιρία της κοινοποίησης κάποιων φωτογραφιών από την εκδήλωση, θα θέλαμε σαν Δ.Σ. της ένωσης να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους, εκτός ένωσης, και κάποια μέλη, εκτός Δ.Σ., οι οποίοι συνετέλεσαν τόσο στην διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής όσο και αυτούς που βοήθησαν να δημιουργηθεί ένα κλίμα ευχάριστο, διαφορετικό από το περσινό, για όσους υπηρετούν στο ΤΕΕΜ & στο ΤΣΑΣ της Αθήνας. 
Αυτοί είναι o Διευθυντής Ασφαλείας του ξενοδοχείου Hilton Ανδρέας Τζούρος, ο οποίος σε συνεννόηση με τον Κ. Γ. Μπολίκα φρόντισε να μας παραχωρηθεί δωρεάν η αίθουσα του ξενοδοχείου για την εκδήλωση, παρέχοντάς μας μπουφέ finger food ποτά γλυκά αλλά και την πίτα. 
Μεγάλη τιμή ήταν και η παρουσία του πάτερ Ευάγγελος του Π.Ν. ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας. 
       Ο ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων Elias ο οποίος κατόπιν συνεννόησης με τον Ν. Χαραλαμπόπουλο διεθεςε γλυκα στα τμήματα της Αθήνας. 
       Επίσης ευχαριστούμε όλα τα μέλη της ένωσης τα οποία μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τους συνταξιοδοτημένους. 
      Ήταν χαρά μας να σας δούμε όλους και να έχουμε την ευκαιρία να σας σφίξουμε το χέρι και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί μαζί σας. 
Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά. 

Υγεία και τύχη σε όλους μας












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια