Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Σταματάκης: Το φιλότιμο και η αυταπάρνηση των αστυνομικών δεν αρκούν

 Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης γράφει για το τεράστιο πρόβλημα της αστυνόμευσης στη Δυτική Αττική


Δυτική Αττική: Είναι μια περιοχή με τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας κάτι το οποίο είναι γνωστό τόσο στην κοινωνία όσο και στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Το φιλότιμο όμως και η αυταπάρνηση των αστυνομικών της περιοχής μας, που είναι και το μοναδικό μας όπλο, δεν αρκούν πλέον για να προσφέρουμε ασφάλεια στον πολίτη. Αστυνομικοί με καταρρακωμένο το ηθικό που εργάζονται 20 με 25 ημέρες χωρίς ρεπό, χωρίς μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες όσο κι αν προσπαθούν, όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλουν είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε αυτό που είναι ταγμένοι να κάνουν.

 Η λειψανδρία είναι τραγική, οι υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής λειτουργούν κάτω από το όριο και στον αντίποδα αυτών, η Ηγεσία διαθέτει σε καθημερινή βάση αστυνομικούς από τη Δυτική Αττική, λες και μας περισσεύουν, να ενισχύουν κεντρικές υπηρεσίες και να φυλάνε στόχους που για κάποιους από αυτούς δεν ξέρουμε αν είναι απαραίτητο.

 Κάποια στιγμή θα πρέπει η Ηγεσία να αποφασίσει εάν προτίθεται να παρέχει ασφάλεια στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής ή όχι κι αν τελικά μας θεωρούν κατοίκους αλλά και αστυνομικούς που υπηρετούμε εδώ ως πολίτες β΄ κατηγορίας.  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια