Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βραβεύσεις μαθητών και συνδικαλιστών από την 'Ενωση Αστυνομικών Λάρισας (ΦΩΤ)

Νέοι φοιτητές αλλά και παλιοί συνδικαλιστές των αστυνομικών τιμήθηκαν σε εκδήλωση επετειακού χαρακτήρα που διοργάνωσε η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας, στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ.

Τους νέους φοιτητές συνεχάρηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΛ Αθ. Νταβούρας, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λάρισας π. Βαρθολομαίος, ο πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Αγ. Χαρακόπουλος, οι βουλευτές της ΝΔ Μαξ. Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ι. Μαγκούτας και, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Δ. Κοτσιάφτης.

eleftheria.gr






Την ανάγκη ύπαρξης του συνδικαλιστικού κινήματος, τόνισε κατά τον χαιρετισμό του, ο ταμίας της ΠΟΑΣΥ Γ. Κουλιάκης, με τον κ. Νταβούρα να βραβεύει παλιούς προέδρους της ΕΑΛ μεταξύ των οποίων οι Κων. Αντωνίου και Μιχ. Τολίκας, ο πρώτος πρόεδρος της ΕΚΑ Κ. Σελιώνης και ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος Β. Αργυρόπουλος όπως και ο αστυνομικός Χρ. Μητρόπουλος για τη δημιουργία και στήριξη, μεταξύ άλλων, της ιστοσελίδας της ΕΑΛ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε και ο συνταξιούχος δημοσιογράφος της «Ε» Βαγγ. Ρηγόπουλος.


























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια