ΓΙΑΤΡΟΣ Κρήτη: Δάγκωσε γιατρό στο μάγουλο μετά από καυγά

Σκηνές "απείρου κάλλους" εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου τα ξημερώματα του Σαββάτου στο τμήμα επειγόντων περιστατικών με πρωταγωνιστές αρχικά έναν 20χρονο ασθενή και έναν
60χρονο. Η ένταση ξεκίνησε φραστικά από συγγενή του 20χρονου ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα υπό την επήρεια αλκοόλ εκστόμιζε ύβρεις για το ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα επιτόπου βρέθηκε και ο πατέρας των δύο νεαρών ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να ηρεμήσει τους γιους του, αλλά ο ένας επιτέθηκε και σε ειδικευόμενο γιατρό.
Ο νεαρός γιατρός προσπαθούσε να επαναφέρει την τάξη και όμως δέχθηκε  
δαγκωματιά στο μάγουλο!
Όπως είναι λογικό, κλήθηκε η αστυνομία, όμως σημειώθηκε συμπλοκή 4 ατόμων, αφού έφτασαν στο νοσοκομείο δύο ακόμη συγγενείς των "θερμόαιμων" νεαρών και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν συλλήψεις, το επεισόδιο έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν αναστατωθεί εξαιτίας των συνθηκών κάτω από τις οποίες εργάζονται και μάλιστα χωρίς προσωπικό φύλαξης εδώ και πολλούς μήνες.
Ο 20χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες και η ένταση φέρεται να ξεκίνησε, επειδή ο αδερφός του θύματος του τροχαίου δυσανασχετούσε που δεν μετέφερε το ΕΚΑΒ τον αδερφό του στο νοσοκομείο, παρά αυτό έγινε με ιδιωτικά μέσα.
Τελικά, οδηγήθηκαν και οι 4 στα κρατητήρια της αστυνομίας, όμως ο εισαγγελέας τους άφησε χθες ελεύθερους, ενώ τους απαγγέλθηκαν βάσει δικογραφίας που σχηματίστηκε, 7 κατηγορίες, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούν το νεαρό που ξεκίνησε τη διένεξη.
neakriti.gr