Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ολυμπία Οδός για τον χθεσινό εγκλωβισμό οχημάτων στην Πατρών – Κορίνθου

«Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι συμπολίτες μας, παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε από κοινού με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και την Πυροσβεστική», αναφέρει σε
ανακοίνωσή της η «Ολυμπία Οδός», αναφορικά με τους εγκλωβισμούς οδηγών και οχημάτων στην Εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων και Αιγίου.
«Η ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου, σύγχρονου αυτοκινητόδρομου θα λύσει οριστικά τα προβλήματα έλλειψης προσβασιμότητας και στενότητας χώρου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του δρόμου», αναφέρει στο τέλος της ανακοίνωσης η «Ολυμπία Οδός».
Στην ανακοίνωσή της η «Ολυμπία Οδός» αναφέρει αναλυτικά:
«Από τις πρώτες πρωινές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ολυμπία Οδό διεξάγεται κανονικά σε όλο το μήκος της, καθώς τέθηκαν σε κανονική λειτουργία και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, όπου χθες αργά το απόγευμα τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε ακινητοποίηση αρκετών οχημάτων.
Με απόφαση της Τροχαίας για προληπτικούς λόγους είναι σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών από σήμερα στις 15.00 έως αύριο το πρωί στις 08.00 και στις δύο κατευθύνσεις από την Ακράτα έως το Ρίο.
Με βάση την πρόγνωση του καιρού η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες. Για το λόγο αυτό οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.
enikos.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια