Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Η τύχη κάποια στιγμή σταματάει και οι σφαίρες θα σταματήσουν στα σώματα μας" - Επιστολή αστυνομικού των ΜΑΤ

Από αστυνομικό των ΜΑΤ, με αφορμή τη τελευταία επίθεση με καλάσνικοφ κατά των μελών της διμοιρίας που φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, λάβαμε και
δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή.

Μια επιστολή λογικής και συναισθήματος.


αγαπητο bloko...

Καθε μερα εδω και 2 χρονια εκτελουμε υπηρεσια στις διμοιριες περιμενοντας ποτε θα δεχθουμε επιθεση απο τους αντιεξουσιαστες ειτε με το πλεον συνηθες τροπο με βομβες μολοτωφ ειτε ποτε θα ακουστει ο θορυβος του καλασνικοφ.

Εκτος απο τη διμοιρια μας με το μειωμενο προσωπικο πλεον και αποδυναμωμενο ταυτοχρονα δεν υπαρχει γυρω μας καποια αλλη υπηρεσια ωστε ειτε να περιπολει ειτε να μας βοηθησει σε περιπτωση επιθεσης..

Μετα απο καθε επιθεση που δεχομαστε τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα οι δραστες φευγουν ανενοχλητοι χωρις να γινεται μια επιχειρηση ή αναζητηση ωστε να προσαχθουν ή να συλληφθουν ατομα.
Ειμαστε στο ελεος του θεου..μετα απο τη καταργηση της ομαδας ΔΕΛΤΑ οι διμοιριες ειναι μονες τους και κανουν τα αγαλματακια ακουνητα..πρεπει τελικα να υπαρξει νεκρος για να ξυπνησει το αρχηγειο ωστε να επανελθει η ομαδα ΔΕΛΤΑ για να υπαρχει αστυνομευση στο αβατο των εξαρχειων?

Η τυχη καποια στιγμη σταματαει και οι σφαιρες θα σταματησουν στα σωματα μας με τις αποφασεις του υπουργειου ..

Κυριοι αττικαρχες ,στρατηγοι κλπ ξυπνηστε και παρτε αποφασεις ...η κατασταση εχει γινει επικινδυνη μην παιζετε αλλο με τις ζωες του απλου αστυνομικου για να κρατησετε μια καρεκλα ..









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια