Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειδικοί φρουροί: Οι ακίνητες κλούβες εύκολοι στόχοι για κάθε παρανοϊκό τρομοκράτη

Για «κράτος του Εξαρχιστάν», «περιοχή-ορμητήριο τρομοκρατών», κάνουν λόγο οι ειδικοί φρουροί της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από τον τραυματισμό συναδέλφου τους τα ξημερώματα από τρομοκρατικά πυρά έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.


Ειδικότερα, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) κάνει λόγο για «αποφράδα ημέρα» που ξημέρωσε για τη διμοιρία της Υ.Α.Τ., μετά την απόπειρα δολοφονικής εκτέλεσης από τρομοκράτη, που κατάφερε τρεις στοχευμένες βολές στο εσωτερικό του λεωφορείου, έμπροσθεν των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς φρουρούς, «από τύχη το Καλάσνικοφ του τρομοκράτη δεν αφαίρεσε ανθρώπινες ζωές, τραυμάτισε όμως ελαφρά στο πόδι και το στήθος συνάδελφο ειδικό φρουρό, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401...

»Η δολοφονική απόπειρα εντός του "κράτους" των Εξαρχείων επιβεβαιώνει τους "φόβους" μας , αλλά κυρίως τις δημόσιες αναφορές μας, για μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας η οποία μπορεί να αποτελεί ορμητήριο τρομοκρατών και χώρο διαφυγής και ασύλου μετά από κάθε τους εγκληματική ενέργεια.

»Η επιχειρησιακή δράση και δυνατότητα, ακόμη και για την αναζήτηση και σύλληψη των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης, ήταν αντίστοιχη της καθημερινής, υποτυπώδους αστυνόμευσης εντός των ορίων του κράτους του "Εξαρχιστάν".

»Παρά ταύτα, οι "κλούβες" των Υ.Α.Τ. στολίζουν το χιονισμένο τοπίο της Αθήνας και όχι μόνο, ακίνητες-σταθερές φρουρώντας στόχους, όντας εκείνες εύκολοι στόχοι στις επιθυμίες καθένα παρανοϊκού τρομοκράτη.

»Οι "κλούβες" των Υ.Α.Τ., αντί να επιχειρούν, τίθενται καθηλωμένες δια "πάσα νόσον και πάσα μαλακίαν» στην Αθήνα και σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια" υποστηρίζει το ΣΕΦΕΕΑ.

Καλεί την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «αντί να αναζητεί ευθύνες στα πρόσωπα που ευθαρσώς καταγγέλλουν, να διαβάσει το περιεχόμενο των καταγγελιών τους, που δεν είναι καθόλου διαφορετικό από εκείνα που καταγγέλλουν συνάδελφοι αστυνομικοί και συμπολίτες μας.

Να διδαχθεί από την πρόσφατη και παλαιότερη ιστορία και να αναθεωρήσει τη "στρατηγική" της στα τόσο ευαίσθητα θέματα αστυνόμευσης».


tovima.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια