Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο δολοφόνος του Αμοιρίδη οδηγούσε μία ολόκληρη μέρα για να βρεί πού θα ξεφορτωθεί το πτώμα

Με καταιγιστικούς ρυθμούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Το έγκλημα τελικά δεν ήταν
τόσο... τέλειο όσο ήθελε η σύζυγος του πρέσβη Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα και ο εραστής της Sérgio Gomes Moreira Filho. Τα βραζιλιάνικα μέσα επικαλούμενα πηγές της Αστυνομίας είναι σαφή: Η δολοφονία του άτυχου Κυριάκου Αμοιρίδη έγινε για να ζήσουν τον έρωτά τους η σύζυγός του με τον εραστή της!

Την ώρα, λοιπόν, που η 40χρονη Φρανσουάζ έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές του Gericinó νέες πληροφορίες για τη στυγνή δολοφονία του Έλληνα πρέσβη έρχονται να προστεθούν στην ιστορία που σόκαρε Ελλάδα και Βραζιλία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο δολοφόνος του Αμοιρίδη ταξίδεψε 300 χιλιόμετρα μέχρι να βρει πού θα ξεφορτωθεί το πτώμα. Οδηγούσε επί 24 ώρες φτάνοντας μέχρι και την ορεινή πόλη Nova Friburgo, αλλά τελικά επέστρεψε στη Nova Iguacu όπου και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του Έλληνα πρέσβη.

Επίσης, η Αστυνομία φαίνεται πως δεν έχει καμία αμφιβολία για τη συμμετοχή της Φρανσουάζ στο έγκλημα παρά το γεγονός ότι εκείνη φαίνεται να ήταν σίγουρη πως θα τη γλίτωνε φορτώνοντάς τα όλα στον 29χρονο εραστή της.

Ο Βραζιλιάνος αστυνομικός που δολοφόνησε τον Κυριάκο Αμοιρίδη


Μάλιστα ο άνθρωπος που «έκαψε» το σατανικό ζευγάρι δεν είναι τελικά ξάδερφος του αστυνομικού αλλά ανιψιός. Ήταν εκείνος που από την αρχή αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την τραγική κατάληξη του Κυριάκου Αμοιρίδη. Μάλιστα όπως είπε στην κατάθεσή του η 40χρονη απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν μιλήσει.

protothema.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια