Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τζορτζ Μάικλ: Τον σκότωσε υπερβολική δόση ναρκωτικών

Είναι πλέον το σενάριο το οποίο εξετάζεται από την Αστυνομία της Μεγάλης Βρετανίας, σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ ίσως οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τώρα
κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση του συντρόφου του, ενώ οι αστυνομικοί ζητούν όλο το φωτογραφικό υλικό των τελευταίων ημερών από το σπίτι του.
Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται γύρω από το θάνατο του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ ανήμερα Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τη Daily Mirror κλήθηκε για κατάθεση ο τελευταίος σύντροφός του, Φάντι Φαουάζ, για να πει όλα όσα γνωρίζει για τις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή.

Αυτό καθώς εξετάζεται πλέον το σενάριο να ήταν υπερβολική δόση ναρκωτικών αυτή που σταμάτησε την καρδιά του Τζορτζ Μάικλ.
Για τον λόγο αυτό και η αστυνομία έχει ζητήσει από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και ανεξάρτητους φωτογράφους να καταθέσουν όλο το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει από το σπίτι του από τις τελευταίες ημέρες πριν το θάνατό του για να εντοπίσουν τα πρόσωπα που τον επισκέφθηκαν σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί και ο άνθρωπος που πιθανότατα τον προμήθευσε με τη μοιραία δόση.
Το σενάριο των ναρκωτικών βέβαια θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και από τον ιατροδικαστή.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια