Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κέρκυρα: Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ σε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Επίσκεψη στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική του νησιού πραγματοποίησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κλιμάκιο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Σταμάτη
Λυκούρη, σε μια ένδειξη αναγνώρισης του έργου και των θυσιών που κάνουν καθημερινά δεκάδες εργαζόμενοι, ακόμα και τις ημέρες όπου ο περισσότερος κόσμος γιορτάζει και διασκεδάζει.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. «στο πλαίσιο της αναγνώρισης της προσφοράς όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη των όσων έχουν ανάγκη, την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή αλλά και της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας στην επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας κ. Σταμάτης Λυκούρης, και αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. αποτελούμενη από του κ.κ. Δήμου Αλέξανδρο (Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. Κέρκυρας), κ. Μελίδη Βασίλειο (Τομεάρχη Εμπορίου) και κ. Καλόγερο Νικόλαο (Τομεάρχη Δικτύων και Υποδομών) πραγματοποίησαν στις 31/12/2016 επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Κέρκυρας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ανταλλάξαμε ευχές, εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας για τον επαγγελματισμό και το ήθος που επιδεικνύουν τα στελέχη και το προσωπικό των ανωτέρω υπηρεσιών αλλά συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τις συνθήκες λειτουργίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
Ως μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό, στηρίζοντας εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.
Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης.
Με τις ευχές μας για ένα δημιουργικό με υγεία και αισιοδοξία 2017, χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας».

corfupost.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια