Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε λίγο και οι κρίσεις των υποστράτηγων - Τα σενάρια για αττικάρχη και διοικητή ασφάλειας

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ξεκινήσουν και κρίσεις των υποστράτηγων, καθώς επίκειται στην Κατεχάκη η άφιξη του νέου επιτελάρχη Μιχάλη Καραμαλάκη για να
συσταθεί το συμβούλιο υπό τον αρχηγό και το νέο υπαρχηγό κ. Ανδρικόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr και με δεδομένη όπως θα πρέπει να θεωρείται την προαγωγή του αττικάρχη στο βαθμό του αντιστράτηγου και στη θέση του επιθεωρητή βόρειας Ελλάδας, ανοίγουν τρεις θέσεις, καθώς αποστρατεύεται ο ακαδημιάρχης κ. Μωυσίδης.

Το πρόβλημα που ανακύπτει δεν εστιάζεται τόσο για τη θέση του αττικάρχη, όσο αυτή του διοικητή της ασφάλειας. Το τελευταίο διάστημα η ηγεσία διαμήνυε την πρόθεση της να μην διαταραχθεί η μορφή της διοίκησης στην ΓΑΔΑ. Όμως η προαγωγή Δραγατάκη φαίνεται ν' αλλάζει κάπως τις προοπτικές.

Δεδομένων των νέων συνθηκών, για τη θέση του αττικάρχη υπάρχουν δύο υποψηφιότητες. Του σημερινού αναπληρωτή ΓΑΔΑ κ. Ασημακόπουλου και του διοικητή ασφάλειας κ. Παπαζαφείρη. Επειδή όμως παρατηρείται πρόβλημα αναπλήρωσης- επιλογής για τη θέση του διοικητή ασφάλειας, το πρόκριμα για αυτή του αττικάρχη διατηρεί ο κ. Ασημακόπουλος, με τον κ. Παπαζαφείρη ως εκ τούτου να παραμένει στην ασφάλεια. Και όπως φαίνεται, το συγκεκριμένο είναι το επικρατέστερο σενάριο.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια