Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πετάτε τις φλούδες από τις μπανάνες; Δεν θα έπρεπε! Δείτε γιατί


Μόλις καθαρίσατε τη φλούδα από μία μπανάνα και κατευθύνεστε για να την πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων;

Δεν θα έπρεπε, καθώς η φλούδα της μπανάνας μας βοηθάει να καταπολεμήσουμε προβλήματα δερματολογικής φύσης, όπως ακμή και ερεθισμούς, αλλά και ρυτίδες ή ακόμα και να λευκάνουμε τα δόντια μας. Επίσης, η φλούδα της μπανάνας ανακουφίζει από τους πόνους της ψωρίασης και δρα σαν αναλγητικό!

Παρακάτω θα σας δείξουμε πέντε τρόπους να επωφεληθείτε από τη φλούδα της μπανάνας:

  1. Απλά τρίψτε τη φλούδα μιας μπανάνας στα δόντια σας και θα εκπλαγείτε με το άμεσο αποτέλεσμα! Λευκότερα δόντια με μηδενικό κόστος και γρήγορα!
  2. Τρίβοντας τη φλούδα της μπανάνας πάνω σε κρεατοελιές, μπορείτε να απαλλαγείτε οριστικά από αυτές. Μπορείτε ακόμα και να δέσετε τη φλούδα με λίγο επίδεσμο πάνω στην κρεατοελιά σας και θα εξαφανιστεί.
  3. Τρίψτε τη μπανάνα στο δέρμα σας κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό και θα δείτε μεγάλη διαφορά σε ρυτίδες και ακμή. Είναι άλλωστε γνωστό πως η μπανάνα ενυδατώνει και έχει αντιοξειδωτική δράση!
  4. Τρίβοντας μια μπανανόφλουδα πάνω στην περιοχή της ψωρίασης μπορείτε τόσο να μειώσετε τα ενοχλητικά συμπτώματα όσο και να βελτιώσετε την υφή του δέρματός σας.
  5. Η μπανάνα είναι φυσικό αναλγητικό, οπότε αν πονάτε κάπου, μπορείτε να τρίψετε μια μπανανόφλουδα σε εκείνο το σημείο και ο πόνος θα περάσει.



Πηγή: diaforetiko.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια