Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι εργαζόμενοι των “Παραπολιτικών” συμπαραστέκονται σε εκδότη και διευθυντή

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Παραπολιτικά» μετά τις συλλήψεις του διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Τζένου και του
εκδότη της Γιάννη Κουρτάκη.

Οι εργαζόμενοι των «Παραπολιτικών» εκφράζουν, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τον αποτροπιασμό τους για τη χειραγώγηση του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας που επιχειρείται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Και αυτό γιατί δεν νοείται σε μια δημοκρατική χώρα ο δημοσιογράφος να απειλείται ή να φοβάται πριν ακόμα πιάσει την “πένα” στα χέρια του. Υποχρέωσή μας είναι η ενημέρωση των πολιτών, με οποιοδήποτε τίμημα, και όχι να γίνουμε αρεστοί στους εκάστοτε κυβερνώντες».

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας ξεκαθαρίζουν επίσης ότι ως επαγγελματίες και μέλη της ΕΣΗΕΑ δεν εκφοβίζονται από τέτοιες ενέργειες και δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουν δυναμικά να υπηρετούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας για την αλήθεια.

Τέλος, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και τον διευθυντή του Ομίλου Παναγιώτη Τζένο.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια