Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είπαν οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας στο βουλευτή Απόστολο Καραναστάση

    Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, για ενημέρωση όλων των βουλευτών του Νομού Φθιώτιδας σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, χθες το μεσημέρι το προεδρείο πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Φθιώτιδας κ.Απόστολο ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ, κατά την διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκαν διεξοδικά τα σημαντικότερα από αυτά:

Διαβάστε τι επισημαίνει το προεδρείο:
  • Η αναγκαιότητα άρσης των μισθολογικών μας περικοπών και η πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
  • Η διασφάλιση των ασφαλιστικών μας Ταμείων και η διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών.
  • Η ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας με νέες προσλήψεις, με εκσυγχρονισμό υποδομών και μέσων, αλλά και με καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας από τους Κυβερνώντες.
  • Η αναζήτηση λύσεων στο μεταναστευτικό ζήτημα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η μη αναγωγή του ως ζήτημα αστυνομικού περιεχομένου.
  • Ο περιορισμός του αριθμού, των μετακινούμενων προς αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος αστυνομικών, στον απολύτως αναγκαίο και μόνο εφόσον η δαπάνη μετακίνησης καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης & Ένταξης.
  • Η ανάγκη υλοποίησης της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και ιδιαιτέρως της οργανικής υπόστασης αυτών, σύμφωνα με την πρόταση της Ένωσής μας.
  • Η μεταστέγαση όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σε σύγχρονα κτήρια που θα πληρούν τους όρους υγιεινής και ασφαλείας.
      Ο κ. Καραναστάσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο αστυνομικό προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλει υπό δύσκολες και αντίξοες συνθήκες τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στους αρμόδιους Υπουργούς, τόσο τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας, όσο και τις θέσεις της Ένωσής μας για σειρά ζητημάτων (π.χ. το υπό τροποποίηση οργανόγραμμα και τη μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας).
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια