Οδοντιατρικές επεμβάσεις για τους άνδρες και αστραφτερό χαμόγελο


Όταν αλλάζουμε κάτι πάνω μας που μας ενοχλεί, είτε είμαστε γυναίκες είτε άνδρες, βοηθά εξαιρετικά την ψυχολογία μας και τονώνει την αυτοπεποίθησή μας!

Στις γυναίκες, αυτό μπορεί να γίνει και με το μακιγιάζ, κάτι που οι άνδρες, λόγω της φύσης τους δεν έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν. Τα μόνα καλλυντικά που χρησιμοποιούσαν οι άνδρες την προηγούμενη δεκαετία ήταν μια κολόνια, ένα after shave και μια κρέμα για το ξύρισμα.


Σήμερα έχουν αλλάξει οι συνήθειες. Η εξωτερική εμφάνιση υπερίσχυσε άλλων αρετών και έγινε ευκολότερο να αναμορφώνει κανείς την εξωτερική του εμφάνιση απευθυνόμενος σε ειδικούς γιατρούς και να χρησιμοποιεί πληθώρα καλλυντικών.

Τους άνδρες σήμερα τους απασχολεί πολύ η εξωτερική εμφάνιση και τι μπορούν να βελτιώσουν. Γι’ αυτό όλο και περισσότεροι άνδρες απευθύνονται σε ειδικούς γιατρούς και οδοντιάτρους για παρεμβάσεις αναβάθμισης των δοντιών τους.

Στην αρχή «ντρέπονται» να επικοινωνήσουν την αισθητική τους ανάγκη και αφού ενημερωθούν για το θεραπευτικό σχέδιο τότε με ένα πολύ διακριτικό τρόπο θα τοποθετηθούν για το εάν έχουν δυνατότητα να αναβαθμίσουν τα στραβά δόντια τους, τα σκουρόχρωμα ή τα αραιά, τα σπασμένα ή με άσχημη σύγκλειση και ούτω καθεξής.

Σήμερα η εξέλιξη της οδοντιατρικής επιστήμης μας δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει ένας άνδρας τα δόντια και το χαμόγελό του και να τον κάνει να αισθανθεί ευτυχισμένος.

Μπορούν να γίνουν αισθητικές οδοντιατρικές παρεμβάσεις με όψεις ρητίνης σε 2 ώρες με ανώδυνες τεχνικές, χωρίς αναισθησία και με μόνιμο αποτέλεσμα, αναβαθμίζοντας αραιά δόντια σε σμιχτά, στραβά σε ίσια, μικρά σε μεγαλύτερα, σπασμένα και φθαρμένα σε φυσικά, σκουρόχρωμα σε λευκά, παρεμβαίνοντας και διορθώνοντας πολλές φορές και προβλήματα σύγκλεισης με μικρές χασμοδοντίες ή διόρθωση της σχέσης του προγναθισμού της επάνω με την κάτω γνάθο, αλλάζοντας το προφίλ του στόματος σε σχέση με τη γραμμή της μύτης και του πηγουνιού.

Επίσης, μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις με εμφυτεύματα σε άνδρες, που λόγω περιοδοντικών προβλημάτων ή λόγω ατυχήματος έχασαν τα δόντια τους.

Δόθηκε η δυνατότητα με την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων να αλλάξει όχι μόνον η μάσηση στους άνδρες που μπορεί να εξυπηρετούντο με οδοντοστοιχίες και κινητά μηχανήματα, αλλά και η εμφάνιση του στόματος και των δοντιών αναδεικνύοντας δόντια φυσικά που στηρίζονται ακίνητα μέσα στο στόμα με άριστη αισθητική και ταυτόχρονα άριστη μάσηση.

Οι άνδρες αδυνατούν λόγω της φύσης τους να χρησιμοποιήσουν make up και μακιγιάζ προσώπου και η μοναδική αναβάθμιση με απόλυτα φυσικό τρόπο είναι η αλλαγή της αισθητικής των δοντιών τους. Εναλλακτικές λύσεις για «άτολμους» που θέλουν να βεβαιωθούν για τη μονιμότητα του λευκού χαμόγελου είναι οι λευκάνσεις.


Οι λευκάνσεις με Laser σε συνδυασμό με τα γνωστά «μασελάκια για το σπίτι», δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσει κανείς σε 20’ λεπτά το χαμόγελό του επί το λευκότερο.

Οι λευκάνσεις είναι μια αισθητική παρέμβαση έχουν ένα αποτέλεσμα που διαφοροποιείται στη λευκότητα από άτομο σε άτομο λόγω του διαφορετικού DNA σε επίπεδο χρώματος και το αποτέλεσμα της λευκότητας είναι παροδικό. Γιατί μετά από κάποιους μήνες τα δόντια έχουν την τάση χρωματικά να επανέλθουν στο αρχικό τους χρώμα. Είναι ιδιαίτερης θεαματικότητας σε αποτέλεσμα οι λευκάνσεις σε καπνιστές. Αλλά ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα του να χάσουν γρήγορα τη λευκότητά τους είναι σε άμεση σχέση με το τσιγάρο και τις χρωστικές που εναποτίθενται στην αδαμαντίνη.

Γι’ αυτό συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι οι κατηγορίες που έχουν σίγουρα μεγάλη διαφορά στο χρώμα με τις λευκάνσεις είναι οι καπνιστές, αυτοί που έχουν συνήθεια τον καφέ σε ποσότητα, το τσάι και γενικότερα σε διατροφικές συνήθειες με χρωστικές όπως π.χ. κρασί, παντζάρια κ.λ.π. Αλλά είναι και οι ίδιες κατηγορίες που πολύ γρήγορα τα δόντια θα χάσουν τη λάμψη τους. Οι υπόλοιπες κατηγορίες δοντιών μπορούν να έχουν ένα αποτέλεσμα μικρότερης διαφοράς 2 – 3  τόνους. Ενώ στην πρώτη περίπτωση έχουμε διαφορά μέχρι και 7 – 8 τόνους.

Οι λευκάνσεις είναι λοιπόν μια λύση για να «πειραματισθεί» κάποιος εάν θα του άρεσε να αποκτήσει ένα λευκό χαμόγελο και έτσι να αποφασίσει πιο συνειδητά να προβεί σε μόνιμες πλέον εργασίες.Πηγή: manslife.gr