Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναστάτωση στις Φυλακές για την σύλληψη Ρούπα

Αναστάτωση στις φυλακές έχει προκαλέσει η σύλληψη της Πόλας Ρούπα σύμφωνα με το indymedia. Οι κρατούμενοι της "ειδικής πτέρυγας"  δεν μπαίνουν στα κελιά τους.




Παρόμοια αναστάστωση επικρατεί και σε άλλες πτέρυγες με αφορμή την κηδεμονία του 6 χρονου γιου του ζεύγους Μαζιώτη - Ρούπα.

Οι αναρτήσεις στο indymedia:

Στο πόλεμο, οι αντίπαλοι δείχνουν το ήθος τους. Άλλοι πολεμούν για την ελευθερία και την επανάσταση και άλλοι κρατούν εκδικητικά όμηρο ενα εξάχρονο παιδί. Με απόφαση εισαγγελέως ανηλίκων το εξάχρονο παιδί του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα αντί να δωθεί στους συγγενείς τους, ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ σε νοσοκομειακό χώρο ώστε να αξιολογηθεί δήθεν η φυσική του κατάσταση, χωρίς καν να υπάρχει δυνατότητα στους συγγενείς να το επισκεφτούν. Απαιτούμε να πάψει η εκδικητική κράτηση του 6 χρονου παιδιού και να δωθεί άμεσα στους συγγενείς του. Για αυτό ως διαμαρτυρία καθόμαστε έξω απο τα κελιά μας στην ειδική υπόγεια πτέρυγα μια ώρα μετά το νυχτερινό κλείσιμο.

Πρωτοβουλία Πολιτικών Κρατουμένων

Δίωρη βραδινή στάση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις φυλακές Κορυδαλλού σε ένδειξη αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας και δίψας Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα, για να σταματήσει η κράτηση του γιου τους και να δοθεί στους συγγενείς πρώτου βαθμού.
Στη στάση συμμετέχουν η ειδική πτέρυγα των υπόγειων των γυναικείων φυλακών όπου κρατούνται οι πολιτικοί κρατούμενοι, καθώς και η Α , Γ και Δ ακτίνες των ανδρικών φυλακών.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια