Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη χωρίς θέρμανση και καθαριότητα

Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τις ημέρες αυτές που ο υδράργυρος βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα υπάρχουν υπηρεσίες που δεν έχουν θέρμανση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Με το θερμόμετρο να βρίσκεται υπό του μηδενός και σε ορισμένες περιοχές της πόλης να αγγίζει μέχρι και τους -10 πολλές Αστυνομικές Υπηρεσίες λειτουργούν χωρίς θέρμανση με την υγεία των συναδέλφων να τίθεται σε κίνδυνο.Μάλιστα σε συγκεκριμένη υπηρεσία Αστυνομικοί αγόρασαν ξύλα και ζεσταίνονται με ξυλόσομπα. Ενώ, η κατάσταση που επικρατεί και στις σκοπιές με τα χαλασμένα a/c είναι η ίδια και χειρότερη.

Η αιτιολογία ότι άλλαξε η χρονιά και δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών μας αφήνει παγερά αδιάφορους.Έχουμε επισημάνει πάμπολλες φορές ότι η διαδικασία που ακολουθείται είναι πέρα για πέρα λανθασμένη και έχει δημιουργήσει δεκάδες προβλήματα στις υπηρεσίες.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την καθαριότητα η οποία πλέον αποτελεί είδος πολυτελείας για τις αστυνομικές υπηρεσίες της ΓΑΔΘ και οι Αστυνομικοί μαζεύουν χρήματα μεταξύ τους για να διατηρήσουν έστω τους απαραίτητους χώρους καθαρούς, υπό τον κίνδυνο να δημιουργηθούν εστίες μόλυνσης.

Βέβαια, τα γραφεία των διοικούντων είναι καθαρά και ζεστά.
Μάλλον οι απλοί αστυνομικοί είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού που δεν κρυώνουν δεν πεινάν δεν μιλάν ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ

Έχουν μόνο υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα.

Άραγε αυτές οι τριτοκοσμικές συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι γνωστές στον κ.Υπουργό και αν ναι ποιες ενέργειες έχουν γίνει;

Καλούμε την Ένωση μας να προβεί άμεσα σε δυναμικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, μέχρι να δοθεί οριστική λύση και οι Αστυνομικοί της ΓΑΔΘ εργαστούν επιτέλους σε ένα υγιές περιβάλλον.
Φτάνει πια η κοροϊδία και τα λόγια αγάπης....Η υπομονή μας εξαντλήθηκε
Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια