Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος: Ψυχραιμία και αποφασιστικότητα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις

«Η ιταμή πρόκληση στην περιοχή των Ιμίων από την Τουρκία, όπως και η εν γένει στάση της γείτονος τόσο στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις όσο και στο Κυπριακό, αποδεικνύουν ότι η Άγκυρα έχει επιλέξει τον επικίνδυνο δρόμο της αυξανόμενης έντασης. Σε συνδυασμό με τον αυταρχικό κατήφορο που καταγράφεται στο εσωτερικό της χώρας, την απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από την όποια προοπτική ένταξής της στην ΕΕ. Από πλευράς της Ελλάδας οφείλουμε, σε κλίμα εθνικής ενότητας, με τη δέουσα ψυχραιμία αλλά και ισχυρή αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τις τουρκικές προκλήσεις. Για την Ελλάδα δεν υφίστανται ούτε γκρίζες ζώνες, ούτε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και διεθνών συνθηκών που τίθενται προς διαπραγμάτευση». Τα παραπάνω δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο, Υπσγό Θωμά Ντιντιό, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.), στο γραφείο του στη Λάρισα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι Στρατιωτικοί ενημέρωσαν το Θεσσαλό πολιτικό για τη λειτουργία και τους στόχους της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συμφωνήθηκε δε από κοινού να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία και στο μέλλον.

Στη συνάντηση με τον κ. Χαρακόπουλο εκ μέρους της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. εκτός του προέδρου παρόντες ήταν ο Αντιπρόεδρος Αλχίας Αλέξης Πράπας, ο Ταμίας Σμίας Ιωάννης Στεργιούλης και το Μέλος του Δ.Σ. Ανθστής Ιωάννης Ξανθόπουλος.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια