Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης - Παιδική γιορτή

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και σε οικογενειακό κλίμα η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στις Λίμνες Αγίου
Νικολάου.
       Εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) το παρόν έδωσαν ο Οργανωτικός Γραμματέας αυτής και πρόεδρος της Ένωσής μας κ. Καρακούδης Στυλιανός και ο Ταμίας της Ομοσπονδίας μας κ. Αθανασάτος Πέτρος.
          Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Τομέα Δημόσιας Υγείας κ. Κλώντζας Εμμανουήλ, η Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Βαρκαράκη – Κωστάκη Αφροδίτη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Δασκαλάκης Ανδρέας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Λασιθίου Ταξίαρχος κ. Πετάσης Εμμανουήλ και η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων κ. Ξενικάκη Μαρία.
          Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου ΠανοσιολογιώτατοςΑρχιμανδρίτης π. Τίτος Ταμπακάκης.
       Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής αυτής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παράλληλα παιδική γιορτή για τους μικρούς μας φίλους, με τον γνωστό ήρωα της Ντίσνεϋ Mickey Mouse, όπου και μοιράστηκαν δώρα από την Ένωσή μας.
          Μετά την ανταλλαγή ευχών για ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και ασφαλές νέο έτος, διασκεδάσαμε όλοι μαζί με το συγκρότημα του Μανώλη Αλεξάκη, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στη πόλη των Χανίων.  

proedr genGram 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση 

kopi pitas 2

kopi pitas 3
penaa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια