Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση - Επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνο Τσουβάλα είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. παυλόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για την


 κατάσταση της υγείας του νεαρού αστυνομικού που πυροβολήθηκε το πρωί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50. Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ να μεταφέρει στον τραυματία αστυνομικό τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «τέτοιες ενέργειες δεν κάμπτουν το φρόνημα των ελληνικών Αρχών, που το τελευταίο διάστημα έχουν αποδείξει πως επιτελούν επιτυχώς το καθήκον τους».
«Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον αστυνομικό που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης» καταλήγει η ανακοίνωση.
«Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της» δήλωσε και πρόσθεσε ότι πρόκειται για χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα ως θεσμό της Δημοκρατίας.
«Είναι ένας από εμάς. Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας. Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της Κυβέρνησης»τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.
«Σήμερα δε θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα» υπογράμμισε.
Από τις πρώτες αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ήταν αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μέσω twitter, ευχήθηκε περαστικά στον αστυνομικό.
Mήνυμα Θεοδωράκη στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, με ένα tweet στέλνει μήνυμα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, για το πυρ που άνοιξε άγνωστος εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ.
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Πρόκειται για ενέργεια που δημιουργεί ερωτηματικά για τους δράστες και τις επιδιώξεις αυτής της επίθεσης»αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος. «Το ΚΚΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον τραυματία αστυνομικό», καταλήγει.
star.gr













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια