Αυτά είναι τα σημάδια για να καταλάβεις ότι σε θέλει!


Τα βρίσκεις σκούρα με μια γυναίκα στο φλερτ και δεν ξέρεις αν σε θέλει όντως;

Αν ναι δεν σε αδικώ. Πολλές φορές οι γυναίκες σκέφτονται εντελώς διαφορετικά από τους άνδρες και δεν εξωτερικεύουν τόσο εύκολα αυτά που νιώθουν.

Αν αντιμετωπίζεις μία τέτοια περίπτωση, τότε αυτά είναι τα σημάδια ότι σε θέλει σαν τρελή μια γυναίκα!

1. Η γλώσσα του σώματος
Λένε ότι η επικοινωνία μας βασίζεται περισσότερο στη γλώσσα του σώματος κι όχι αδίκως. Πάντα εκφράζουμε τα συναισθήματά μας έστω και υποσυνείδητα με διάφορες κινήσεις μας. Αν λοιπόν είσαι κάπου έξω με τη γυναίκα που γουστάρεις και την δεις να παίζει με τα μαλλιά της, να δαγκώνει τα χείλια της, να έχει γυρίσει προς το μέρος σου και βέβαια να μην μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό της, τότε βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο!

2. Θέλει να μάθει για σένα
Είτε ρωτάει τους φίλους σου, είτε εσένα τον ίδιο για τη ζωή σου, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται πολύ να μάθει για σένα, άρα να σε γνωρίσει καλύτερα. Ερωτήσεις για τη δουλειά σου, τα χόμπι σου, για την οικογένειά σου δείχνουν ότι σε έχει βάλει στο μυαλό της. Αν κιόλας σε ρωτήσει αν είσαι ελεύθερος, τότε σίγουρα σε γουστάρει και θέλει να δει αν έχεις κάτι στη ζωή σου!

3. Ζηλεύει
Αναμφίβολο σημάδι ότι μια γυναίκα σε θέλει σαν τρελή, είναι η ζήλια. Αν τη δεις να σε κοιτάζει καλά καλά αυτή ή ακόμη και οι φίλες της όταν μιλάς σε άλλες γυναίκες, ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει μόνο. Ότι σε ζηλεύει και θέλει αμέσως να μάθει τι σου είναι αυτές, ακόμη κι αν δεν στο πει.

4. Το τυχαίο άγγιγμα
Τέλος, αν δεις πως καθώς μιλάτε σε αγγίζει τυχαία για παράδειγμα στο χέρι ή  χαϊδεύει τα μαλλιά σου, δείχνει πως και σε γουστάρει αλλά και ότι θέλει και από σένα να κάνεις μια κίνηση να την πλησιάσεις παραπάνω και με δύο λόγια σου δίνει … το πράσινο φως!Πηγή: the-man.gr