Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος είναι ο προμηθευτής των καλάσνικοφ της νεοτρομοκρατίας που ΜΑΤωσαν αστυνομικούς

Εκτός από συστηματικές ... προθεσμιακού χαρακτήρα καταθέσεις στο επαναστατικό ταμείο της νεοτρομοκρατίας,. φαίνεται πως υπήρξε και ο "συστημικός" διαχρονικά προμηθευτής με
όπλα και πυρομαχικά των οργανώσεων που αναβίωσαν το ένοπλο αντάρτικο πόλης.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως ο 37χρονος Γ.Χ. που συγκαταλέγεται μεταξύ των στενών σύντροφων του Βασίλη Παλαιοκώστα, φέρεται πως υπήρξε από τα γεννητούρια μάλιστα της συνωμοσίας βασικός τροφοδότης της με όπλα καλάσνικοφ, τα οποία κατέληξαν στον επαναστατικό αγώνα.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν πως ο Γ.Χ. ήταν αυτός που είχε προμηθεύσει προς το τέλος του 2008 με όπλα καλάσνικοφ και πυρομαχικά ηγετικό μέλος της ΣΠΤΦ που πιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 μετά την έφοδο στο κρησφύγετο του Χαλανδρίου. Ο συγκεκριμένος σύμφωνα με όσα υποστηρίζεται, κράτησε για λίγες ημέρες τα όπλα στο σπίτι του στο Ψυχικό και στη συνέχεια τα παρέδωσε σε δύο αδέλφια που κατηγορήθηκαν ως μέλη του επαναστατικού αγώνα.

Με τα καλάσνικοφ εκείνα έγιναν οι δοκιμαστικές βολές μελών της οργάνωσης σε κουτιά και δέντρα του Υμηττού πριν τα σηκώσουν και τα στρέψουν κατά αστυνομικών των ΜΑΤ, αρχικά το Δεκέμβρη του 2008 πυροβολώντας κλούβα γεμάτη αστυνομικούς μέσα από την Πολυτεχνειούπολη και στη συνέχεια τον Ιανουάριο του 2009 στα Εξάρχεια κατά της διμοιρίας στο υπουργείο Πολιτισμού, όταν και τραυματίστηκε βαριά ο Διαμαντής Μαντζούνης.      



Δείτε τις φωτογραφίες από τις πρόβες θανάτου που είχε δώσει στη δημοσιότητα η αντιτρομοκρατική τον Απρίλιο του 2010.


Οι «αντάρτες πόλης» πάνε στα... βουνά





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια