Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επεισόδια στα δικαστήρια Λαμίας: Επιτέθηκαν στον δολοφόνο της παιδοψυχιάτρου [βίντεο]

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κούμπουρα.


Ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας ζήτησε και πήρε για δεύτερη φορά προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, τελικά, ενώπιον της δικαιοσύνης.
Τα δύο αδέρφια της άτυχης παιδοψυχιάτρου βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια Λαμίας μαζί με τον συνήγορο τους, Θέμη Σοφό. Ένα από τα αδέρφια της Θώμης, μόλις είδε τον δολοφόνο ξέσπασε και έτρεξε προς το μέρος του φωνάζοντας: «Ρε, τα παλικάρια λένε την αλήθεια, ρε… Ρε Μπαλαντίνα… πες την αλήθεια, ρε»!
Αμέσως, επενέβησαν οι αστυνομικοί και άλλοι ψυχραιμότεροι και τον απομάκρυναν χωρίς να υπάρξει συνέχεια.
Ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας έφτασε στα δικαστήρια μισή ώρα νωρίτερα και παρέμεινε για λίγα λεπτά, αφού ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Η επιθετική συμπεριφορά του 39χρονου
Επιθετική συμπεριφορά που προμήνυε ότι μπορεί να προκαλέσει κακό εκδήλωνε ο 39χρονος, Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία με 14 μαχαιριές της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, στη Λαμία.
Ο Μπαλαντίνας έβριζε χυδαία αυτούς που θεωρούσε «αντιπάλους» του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, του οποίου ήταν ενεργό μέλος, κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.
Εκτός από τις απειλές που εξαπέλυε εναντίον των «ανθελλήνων» και των «Εβραίων», προχωρούσε σε αναρτήσεις που έδειχναν -εκτός ορίων- ψυχολογική ανισορροπία. Σε μία από τις αναρτήσεις του στο προσωπικό του προφίλ, στο Facebook, στις 23 Δεκεμβρίου 2016, γράφει ότι ετοιμάζει χειρουργείο για να προχωρά σε επεμβάσεις: «Είχα παραγγείλει ένα χειρουργείο για πολύ λεπτές επεμβάσεις και δύσκολα περιστατικά. Είναι έτοιμο. Να δούμε ποιος θα κάνει χρήση πρώτος, αλλά και ποιος θα κάνει την επέμβαση. Δεν είναι να παίζεις με το νυστέρι στα χέρια».
eleftherostypos.gr













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια