Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκλονιστικές εικόνες από την θανατηφόρα σύγκρουση Ι.Χ με Πυροσβεστικό 'Οχημα

Μία μάνα με το παιδί της τα θύματα του δυστυχήματος - Τραυματίες οι τρεις πυροσβέστες που επέβαιναν στο όχημα της υπηρεσίας - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο



Τροχαίο με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στο 10ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης-Φερρών στη Θράκη, μετά από σύγκρουση πυροσβεστικού οχήματος με ΙΧ.



Οι δύο νεκροί ήταν οι επιβάτες του ΙΧ αυτοκινήτου, ενώ οι τρεις τραυματίες ήταν οι πυροσβέστες που επέβαιναν στο όχημα της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος ήταν μία μάνα με το παιδί της, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο τραγικά τα γεγονότα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση των τριών τραυματισμένων πυροσβεστών δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά.









protothema.gr



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρες για κατάσβεση φωτιάς.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα, ενώ από το ύψος της Άνθειας μέχρι περίπου και τη Δέλτα τηλεόραση δημιουργήθηκε για αρκετή ώρα πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων.
Φωτογραφίες: alexpoli.gr/e-evros.gr
iefimerida.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια