Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ελληνικό χρώμα η νέα διαφήμιση της Apple!


Την Ελλάδα επέλεξε η Apple για να διαφημίσει το iPhone 7 plus προσφέροντας μια μεγάλη ευκαιρία για τον τουρισμό της χώρας, ενόψει μάλιστα και της δραματικής πτώσης του τουρισμού της Τουρκίας λόγω των αλλεπάλληλων τρομοκρατικών «χτυπημάτων», αλλά και του αποτυχημένου πραξικοπήματος στη γείτονα χώρα.

Το διαφημιστικό, στο επίκεντρο του οποίου είναι η κάμερα της νέας συσκευής, που κάνει μοναδικά πορτρέτα και για να την αναδείξει καλύτερα, ο παγκόσμιος κολοσσός της τεχνολογίας, επέλεξε το διαφημιστικό να γυριστεί στη χώρα μας.

Το βιντεάκι έχει διάρκεια μόλις ενός λεπτού, που είναι όμως αρκετό για να γεμίσει ο θεατής εικόνες από την Ελλάδα. Όχι τόσο τα τοπία της, τα διάσημα και δημοφιλή της μέρη και νησιά, αλλά τους ανθρώπους της, τους φιλόξενους, καλόκαρδους, αγαθούς και γελαστούς ανθρώπους της καθημερινότητας, που συναντά κανείς παντού.

Η κεντρική ιδέα του βίντεο είναι η εξής: Μια νεαρή κοπέλα επισκέπτεται τη γιαγιά της, που ζει σε κάποιο ελληνικό νησί, και τη βγάζει φωτογραφία με το νέο της τηλέφωνο. Η γιαγιά ενθουσιάζεται με το πορτρέτο και σύντομα τα νέα... διαδίδονται και όλο το νησί ζητά κι αυτό μια φωτογραφία!

Η διαφήμιση για το iPhone 7 Plus είναι η τελευταία μιας σειράς σποτ που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι νέες συσκευές της Apple, όπως η αδιαβροχοποίηση, η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η κάμερα και το λειτουργικό σύστημα iOS 10.  

Το διαφημιστικό σποτ θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στη μετάδοση της αποψινής τελετής απονομής Χρυσές Σφαίρες.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: pronews.gr, thetoc.gr











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια