Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Άρτας για τα 392 κιλά χασίς

Όχι μόνο οι αξιωματικοί της Ηπείρου, όπως γράφαμε και νωρίτερα, αλλά και η Ένωση της Άρτας συγχαίρει τους αστυνομικούς για τη σύλληψη μελών ομάδας, που διακινούσε ναρκωτικά: Η Ένωση
Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, οι οποίοι σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνέλαβαν μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία ενέχεται στην εισαγωγή και μεταφορά, με σκοπό τη διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας, περίπου (392) κιλών κάνναβης.
Ο Έλληνας αστυνομικός έχει αποδείξει περίτρανα ότι είναι πρόθυμος να εκτελέσει το καθήκον του, με όποιους κινδύνους κι αν εγκυμονεί, επ΄ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου. Οι κυβερνώντες όμως δεν αντιλαμβάνονται την ιδιαιτερότητα του λειτουργήματός μας και αυτό φαίνεται από τη μη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας μας, από τη μη συμμόρφωση στις ιστορικές αποφάσεις του Σ.Τ.Ε., αλλά και από τις προωθούμενες διατάξεις για νέες περικοπές. Τους υπενθυμίζουμε ότι στο αγαθό της ασφάλειας δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές.
Η Αστυνομία αποδεικνύει και επιβεβαιώνει καθημερινά ότι είναι παρούσα στη μάχη κατά του εγκλήματος και, παρά τις αντιξοότητες, αγωνίζεται για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΤΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                     ΣΓΩΡΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια