Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος είναι ο 31χρονος που συνελήφθη για απειλές και ύβρεις κατά του Πολάκη

Λάτρης των… μυστικών υπηρεσιών φαίνεται ότι είναι ο 31χρονος που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι του στα βόρεια προάστια της Αθήνας με την
κατηγορία ότι απειλούσε και έβριζε χυδαία τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη.
Ο 31χρονος, ο οποίος δήλωνε φανατικός «αντισυριζαίος», είχε ως βασική φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook το σήμα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ). Οι περισσότερες αναρτήσεις του ήταν χυδαίες, ρατσιστικές, σεξιστικές και στόχευαν στελέχη της κυβέρνησης.
Ενδεικτικά δύο από τις αναρτήσεις του (οι υπόλοιπες δεν μπορούν να αναφερθούν γιατί ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας) ήταν:
«Πολακίαση: Μια αρρώστια που προσβάλλει τη νοημοσύνη του ανθρώπου. Κύριο σύμπτωμα η ασταμάτητη μπουρδολογία. Δεν υπάρχει θεραπεία μέχρι στιγμής». «Στο παιχνίδι "όνομα, ζωό, φυτό" κλπ. άμα γράψω στο γράμμα Π στη κατηγορία ζώο "Πολάκης" πάει άκυρο ή μετράει κανονικά; Μήπως είναι στο φυτό;».
Σε άλλες αναρτήσεις του δεν δίσταζε να προχωρά σε χυδαίες ύβρεις ακόμα και για τα παιδιά των υπουργών.
Η Κρατική Ασφάλεια εντόπισε τον 31χρονο στο σπίτι του -ύστερα από εισαγγελική παραγγελία- και του πέρασε χειροπέδες για τις κατηγορίες της απειλής, της εξύβρισης και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Στην οικία του βρέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρια και ένα αεροβόλο πιστόλι ρέπλικα. Ο 31χρονος έβριζε χυδαία εκτός από τον κ. Πολάκη τους κ.κ. Νίκο Παππά και Νίκο Φίλη.

Το μήνυμα Πολάκη

Ο κ. Πολάκης ευχαρίστησε μέσω Facebook τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. γράφοντας:
«Πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι συνελήφθη το τσογλάνι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνύματα σε μένα και στη γυναίκα μου από τον Αύγουστο και σε άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον οκτωβρη .Ενα ευχαριστώ προς τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που το έκαναν.....και να θεωρήσω οτι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος».





του Αλέξανδρου Καλαφάτη
huffingtonpost.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια