Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τεράστιο χρηματικό ποσό εντόπισε η Αντιτρομοκρατική στο σπίτι της 25χρονης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το υπέρογκο ποσό μέσα σε μια ειδική σχισμή στο στρώμα του κρεβατιού της. Οι αρχές έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της
κατηγορούμενης, Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, που παραδέχθηκε ότι είναι η τρίτη γενιά του Επαναστατικού Αγώνα, και με έκπληξη διαπίστωσαν ότι έκρυβε στο στρώμα της το τεράστιο χρηματικό ποσό.
Οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι πρόκειται για χρήματα τα οποία εκλάπησαν από κάποια από τα υποκαταστήματα τραπεζών, που η Πόλα Ρούπα και η συμμορία της είχαν «χτυπήσει» το προηγούμενο διάστημα.
Θα διαπιστωθεί πολύ εύκολα αν πρόκειται για χρήματα από την τελευταία ληστεία της Ρούπα στη Μαλεσίνα, καθώς τη Δευτέρα θα ζητηθούν πληροφορίες από τα κεντρικά της συγκειμένης τράπεζας.
Το ότι βρέθηκε αυτό το μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι της 25χρονης ενισχύει ακόμη περισσότερο την άποψη των αρχών πως διατηρούσε τον ρόλο του ταμία στον Επαναστατικό Αγώνα.
Όπως πρώτο είχε γράψει το CNN Greece πριν από λίγες μέρες, είχε βρεθεί και ένα τετράδιο στο οποίο σημείωνε τα έξοδα της οργάνωσης.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η Παναγιώτα Ρούπα έκρυβε τα δύο καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες, που βρέθηκαν στο σπίτι όπου ζούσε με τον 6χρονο γιο της στην Ηλιούπολη, στον χώρο της κουζίνας και συγκεκριμένα σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από τα ντουλάπια.
Τέλος, το σπίτι που εντόπισαν στην περιοχή του Ωρωπού δεν προσφέρει κανένα ενδιαφέρον στην έρευνα των αρχών καθώς είναι άδειο και φαίνεται ότι το χρησιμοποιούσε ως εξοχικό το καλοκαίρι.


cnn.gr - Μίνα Καραμήτρου












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια