Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς "δένουν" την 25χρονη

Ευρήματα στα δύο διαμερίσματα, του Αγίου Δημητρίου και της Ηλιούπολης, στοιχειοθετούν -σύμφωνα με τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας- την κατηγορία της συμμετοχής σε
τρομοκρατική οργάνωση για την 25χρονη.
Στο διαμέρισμά της, στην Αθανασίου Διάκου, οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν μία πλαστή ταυτότητα με τη φωτογραφία της και ένα κλειδί, που επάνω είχε ένα "ταμπελάκι" με τη λέξη "Προμπονά". Στο διαμέρισμα της Πόλας Ρούπα βρήκαν ανάμεσα στις σημειώσεις και μία, που έγραφε "οδηγίες για Προμπονά". Πήραν, λοιπόν, οδηγίες, κλειδι και ταυτότητα και έφθασαν στην οδό Προμπονά, σε ένα γκαράζ. Είδαν ότι με το κλειδί που είχαν στα χέρια τους, μπορούσαν να το ανοίξουν, αλλά προτίμησαν πρώτα να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη του.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εκείνος τους ενημέρωσε ότι μία νεαρή κοπέλα, με τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας και την εμφάνιση της 25χρονης πήγε πριν από περίπου δύο μήνες το ενοικίασε με σκοπό -όπως είπε- να μεταφέρει εκεί δύο αυτοκίνητα. (Αυτά του Αλίμου, θεωρούν οι αστυνομικοί) Επειδή όμως το γκαράζ ήταν γεμάτο με έπιπλα, η 25χρονη ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να το αδειάσει και να την ενημερώσει. Το έδωσε, μάλιστα, έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, ο οποίος φαίνεται ότι δεν αντιστοιχούσε σε κάποια σύνδεση. Του είχε δώσει, ομως, και διακόσια ευρώ, όπότε ο ιδιοκτήτης το άδειασε.
Πριν από μία εβδομάδα -αναφέρουν αστυνομικές πηγές- η 25χρονη επέστρεψε για να δει εάν έχει αδειάσει ο χώρος, αλλά δεν πρόλαβε απ'ό,τι φαίνεται να μετακινήσει τα οχήματα.

Υπάρχει, όμως, και ένα δεύτερο στοιχείο, που "έδενε" την υπόθεση, πριν η ίδια η 25χρονη παραδεχθεί στους δικαστικούς ότι είναι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα.

Μέσα στο διαμέρισμά της βρήκαν και ένα... βιβλίο σημειώσεων, στο οποίο κατέγραφε όλα τα έξοδά της για την οργάνωση.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια