Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παραδέχτηκε τη συμμετοχή της στον Επαναστατικό Αγώνα η 25χρονη που συνελήφθη μαζί με την Πόλα

"Είμαι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα"
Στον εισαγγελέα, η 25χρονη που συνελήφθη μαζί με τη Ρούπα το πρωί της Πέμπτης (05.01.2017) σε
διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο παραδέχτηκε πως είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Γνωστοποίησε δε ότι θα προχωρήσει κι εκείνη, όπως η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης, σε απεργία πείνας και δίψας μέχρι ο 6χρονος γιος του ζευγαριού να δοθεί στους συγγενείς της Ρούπα.

Σε δήλωση, χειρόγραφη μάλιστα, που δόθηκε στους δημοσιογράφους μάλιστα, η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, αναφέρει: «Είμαι αναρχική και μέλος της ένοπλης Επαναστατικής Οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Οι μόνοι τρομοκράτες είναι το κράτος και η Ασφάλεια. Αρνούμαι να φάω και να πιώ έως ότου το παιδί της συντρόφου μου Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη δοθεί σε συγγενικά της πρόσωπα».

Πριν παραδεχτεί η ίδια τη συμμετοχή της στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, η αντιτρομοκρατική είχε βρει στοιχεία που βαρύνουν την 25χρονη φιλόλογο και γι' αυτό η κατηγορία μετατράπηκε από υπόθαλψη εγκληματία σε συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά, η 25χρονη ήταν ύποπτη πως βοηθούσε την Πόλα Ρούπα στη φύλαξη του παιδιού ή σε εργασίες έτσι ώστε εκείνη να μην εκτίθεται πολύ και να αποφεύγει δυσάρεστες συναντήσεις με την αστυνομία. Έτσι αρχικά η κατηγορίες σε βάρος της 25χρονης αφορούσαν σε υπόθαλψη εγκληματία.



newsit.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια