Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στις 23 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι κρίσεις και στην ΕΛΑΣ και στην Πυροσβεστική και θα γίνουν σε ... 2 δόσεις - Διαβάστε το γιατί

Ένας αντιστράτηγος του Στρατού που πέρασε λίγο νωρίτερα την πύλη του αρχηγείου του ΠΣ στην Μουρούζη, ήταν η αιτία για την "πυρανάφλεξη" της είδησης πως
ξεκινούν οι κρίσεις στην πυροσβεστική, σε συνάρτηση βέβαια με την ανάρτηση στις υπηρεσίες των πινάκων με τους κρινόμενους αξιωματικούς και τη σύνταξη της λίστας του ανθρώπινου δυναμικού.

Σε επικοινωνία του bloko.gr με πηγές του αρχηγείου και του υπουργείου, μας κατέστη σαφές ότι οι κρίσεις θα ξεκινούσαν κατά τον προγραμματισμό και στα δύο σώματα ταυτόχρονα στις 20 Ιανουαρίου. Όμως επειδή η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι Παρασκευή και θα παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα με τα Π.Δ. λήφθηκε απόφαση κοινής μετάθεσης τους για τη Δευτέρα στις 23 του μήνα.

Ωστόσο, επειδή μεσοβδόμαδα είναι προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψη του κ. Τόσκα στη Μάλτα, θα πραγματοποιηθεί σχετική διακοπή τους και άμεση επανεκκίνηση τους με την επιστροφή του κ. υπουργού.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια