Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιωάννινα: Μέσα στα χιόνια μετέφεραν 22 κιλά χασίς

Λάθος εκτίμηση έκαναν οι δυο Αλβανοί που παρέλαβαν μεγάλο φορτίο χασίς από συμπατριώτες τους στα σύνορα και πίστεψαν ότι δεν θα συναντούσαν αστυνομικά μπλόκα λόγω του... χιονιά! 



Όμως, η κακοκαιρία δεν εμπόδισε τους αστυνομικούς να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες για την επικείμενη εισαγωγή των ναρκωτικών.



Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 31 και 34 χρόνων εντοπίστηκε στην είσοδο της Περιφερειακής οδού των Ιωαννίνων και οι άνδρες  της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας το σταμάτησαν για έλεγχο.

Στο εσωτερικό του βρήκαν τρεις σάκους που περιείχαν εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22 κιλών και 300 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στους επιβάτες.

Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες κατά περίπτωση για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, παράνομη είσοδο στη χώρα και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό τους και τρία κινητά που είχαν μαζί τους.


protothema.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια