Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην Ορεστιάδα, στις 15/1, η πίτα της 'Ενωσης Αξιωματικών Ανατ. Μακεδονίας Θράκης

Την πίτα τους κόβουν τα μέλη της Ενωσης Αξιωματικών Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης στις 15 Ιανουαρίου, κάνοντας ταυτόχρονα απολογισμό για το 2016 αλλά και θέτοντας τα ζητήματα του 2017.





Αναλυτικά η ανακοίνωση- πρόσκληση:
Η Ένωσή μας, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην 23η Ετήσια Συνέλευση – Kοπή βασιλόπιτας των μελών της, που θα πραγματοποιηθεί  Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και  ώρα 12.30΄,   στη  «ΤΑΒΕΡΝΑ του ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ»  στη  Λεπτή Ορεστιάδας.  
         Κατά  τη  διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν:
·         Ενημέρωση των μελών σχετικά με τις τρέχουσες συνδικαλιστικές διεκδικήσεις μας, από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α  κ.ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη
·         θα ανακοινωθεί ο διοικητικός απολογισμός - πεπραγμένα δραστηριοτήτων του Δ.Σ. της Ένωσής μας, του προηγούμενου ημερολογιακού έτους 2016
·         Κοπή της Βασιλόπιτας [ο/η τυχερός-ή που θα τύχει το φλουρί, θα πάρει ένα επώνυμο Τablet  8’’ ιντσών !!]      
·        Βραβεύσεις
·         Παράθεση γεύματος μετά μουσικής, στους προσκεκλημένους και τα μέλη [μπορούν να συνοδεύονται από τους/τις συζύγους τους (ΔΩΡΕΑΝ), αφού τα έξοδα της  εκδήλωσης θα  επιβαρύνουν  αποκλειστικά την Ένωσής μας].

         Στο σημαντικό αυτό γεγονός, προκλήθηκαν να τιμήσουν με την παρουσία τους Βουλευτές, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης [Περιφέρεια Α.Μ.Θ.-Δήμοι], εκπρόσωποι της φυσικής υπηρεσιακής ηγεσίας μας, η Π.Ο.Α.ΞΙ.Α, εκπρόσωποι των τοπικών συνδικαλιστικών Ενώσεων-Σωματείων της Π.Ο.Α.ΣΥ και της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ, καθώς και  τα  Μ.Μ.Ε [τηλεοπτικοί σταθμοί – εφημερίδες].
         Για το λόγο αυτό «επιβάλλεται», η παρουσία σας, η οποία θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τις κοινές μας προσπάθειές, για μια σύγχρονη αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία, που θα σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα των στελεχών της και του αστυνομικού προσωπικού γενικότερα.                                                             
      Με ιδιαίτερη εκτίμηση και συναδελφικά αισθήματα.

Ο πρόεδρος Δραγουδάκης Αναστάσιος
Ο Γενικός Γραμματέας Παπαθεμελής 'Αγγελος  
           











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια