Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είπαν Υπουργός και Αρχηγός από το "100"

Στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης "άλλαξε χρόνο" η φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Διαβάστε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα τού υπουργού και του αρχηγού από το δελτίο
τύπου:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, κατά την αλλαγή του έτους, επισκέφθηκαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, όπου αντήλλαξαν ευχές με το προσωπικό και απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία.

Στο μήνυμα του ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Γεια σας, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Ευχαριστούμε για την προσφορά σας, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτές τις ώρες να είσαστε χώρια από τους δικούς σας, τους φίλους σας, τις φίλες σας.

Όμως σε σας στηρίζεται η ασφάλεια της πόλης, της χώρας και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό ώστε ο υπόλοιπος κόσμος να διασκεδάζει, να είναι στις δουλειές του, να είναι όπου χρειάζεται να είναι και αυτό γίνεται χάρη στην προσφορά τη δική σας.

Ξέρω τι σημαίνει τέτοιες ώρες να είσαστε στην Υπηρεσία. Έχω κάνει κι εγώ χρόνια σε δύσκολες θέσεις στη στρατιωτική μου καριέρα.

Ευχαριστούμε για την προσφορά σας και να ευχηθούμε όλοι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη, η χώρα μας να βγει από την κατάσταση της κρίσης και να δούμε καλύτερες μέρες.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!»

Στη συνέχεια, στο μήνυμά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, ως Αρχηγός του Σώματος εκφράζω την ικανοποίηση μου, την ευαρέσκεια και την ευγνωμοσύνη μου γιατί αυτή τη στιγμή της αλλαγής του χρόνου επιτελείτε, μαζί με τους συναδέλφους σε όλη την επικράτεια, το καθήκον σας με αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, παρέχοντας στην ελληνική κοινωνία υπηρεσίες που ανάγονται στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Γνωρίζω πως η καθεμία και ο καθένας σας απόψε λείπετε από ανθρώπους που αγαπάτε, από παιδιά, συζύγους, γονείς, φίλους, συγγενείς.

Θέλω να ξέρετε πως η υπηρεσία σας αυτή, αποτελεί προσφορά και δώρο στην κοινωνία που επιστρέφεται σε εσάς και την Αστυνομία με τη μορφή της αναγνώρισης και της ευγνωμοσύνης, μιας κοινωνίας που υποδέχεται τον καινούριο χρόνο με όνειρα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι σε όλους σας και τις οικογένειές σας Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία. Καλή Χρονιά!»












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια