Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η στιγμή που εξερράγη το παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Καισάρεια [video]

Ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης του παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου, που σκόρπισε τον θάνατο στην Καισάρεια της Τουρκίας, είδε το φως της δημοσιότητας.


Στις σοκαριστικές εικόνες αποτυπώνεται η τρομακτική έκρηξη του οχήματος και διακρίνονται άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.
Η έκρηξη έγινε στις 8:45 το πρωί του Σαββάτου, με στόχο ένα λεωφορείο που μετέφερε προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, έξω από το Πανεπιστήμιο Ερσιγές.
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 56 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι έξι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.  
Η τουρκική αστυνομία έχει προχωρήσει σε δεκάδες συλλήψεις υπόπτων για την επίθεση, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε ευθέως τους Κούρδους αντάρτες ότι βρίσκονται πίσω από το χτύπημα.
«Ο τρόπος και οι στόχοι αυτών των επιθέσεων δείχνουν ότι σκοπός της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης είναι να υποσκελίσει την Τουρκία, να μειώσει την δύναμη της και να μετατοπίσει την ενέργεια και τις δυνάμεις της χώρας σε άλλη κατεύθυνση», υπογράμμισε ο Ερντογάν σε ανακοίνωσή του.
 ethnos.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια