Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: O Εμπορικός Σύλλογος συγχαίρει την αστυνομία


Το Δ.Σ. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας συγχαίρουν την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για την επιχείρηση και την επέμβασή της το απόγευμα της Τρίτης & Τετάρτης 

13&14/12/2016, με αποτέλεσμα την κατάσχεση ειδών παρεμπορίου και την επιβολή προστίμων. Ενδεικτικά κατασχέθησαν 1200 ζεύγη αθλητικά υποδήματα, 1500 ζώνες, 70 τσάντες-πορτοφόλια-σακίδια, 130 γυαλιά ηλίου.

Για τις ανωτέρω επιχειρήσεις καταπολέμησης του παρεμπορίου η συμβολή του Β' Αστυνομικού τμήματος στις επιχειρήσεις αντιμετώπισης του παρεμπορίου - λαθρεμπορίου είναι συνεχής με τον Διοικητή Αστυνόμο Α' κ. Αθανασόπουλο & τον Υπαστυνόμο Α' κ. Σπαθή, είναι σε επαγρύπνηση & συνεχείς ελέγχους.

Το Κράτος ζημιώνεται εκατομμύρια ευρώ από τη μάστιγα του παρεμπορίου και του λαθρεμπορίου την ώρα που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν από τη δυσβάσταχτη φορολογία - μέτρα και η φυσική εξόντωσή τους είναι προ των πυλών.

Ελπίζουμε να υπάρξει η πολιτική βούληση και η συνεργασία των φορέων ώστε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί εντατικά για να παταχθούν ολοσχερώς οι πηγές του παρεμπορίου με αποτέλεσμα και χρήματα να μπουν στα κρατικά ταμεία, αλλά και να εκπονηθεί άμεσα σχέδιο για ελάφρυνση των άδικων βαρών που αδυνατεί πια να σηκώσει ο μικρός επιχειρηματίας και ο αυτοαπασχολούμενος. Η πρόταση του ΕΕΣΠ είναι επίκαιρη τα χρήματα από τα πρόστιμα που επιβάλλονται στο παρεμπόριο να κατατίθενται στον Ασφαλιστικό μας φορέα Ο.Α.Ε.Ε.

Η συνάντηση του ΕΕΣΠ με την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας δείχνει ότι βρήκε ευήκοα ώτα. Η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα που αφορούν την ομαλή λειτουργία της πόλης (ασφάλεια, πεζές περιπολίες, κυκλοφοριακό κ.ά.) θα συνεχιστεί.

pelop.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια