Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα πλουσιόπαιδα της ντροπής! Σκοτώνουν την ώρα τους καίγοντας πολυτελή Mercedes [vids]

Οι εξωφρενικές ενέργειες που δημοσιοποιούν τα πλουσιόπλαιδα του Instagram προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Πλέον δεν
επιδεικνύουν απλά τον πλούτο τους, αλλά του πλουσιόπαιδα του Λονδίνου καταστρέφουν αντικείμενα αξίας χιλιάδων λιρών για να καταπολεμήσουν την ανία τους και να σπάσουν πλάκα! Σε ένα σοκαριστικό βίντεο που ανέβασαν στο Instagram πυρπολούν μια πολυτελή Mercedes G Wagon, ενώ σε άλλο πετάνε ένα ρολόι Rolex στην τουαλέτα.


Το πολυτελές αυτοκίνητο είναι δημοφιλές σε πλούσιες celebrities, με τις τιμές να ξεκινούν από 88.800 και αγγίζουν ακόμα και τις 150.000 λίρες. Το βίντεο με τον νεαρό που διασκέδασε πετώντας ένα Rolex αξίας 8.000 λιρών στην τουαλέτα αφαιρέθηκε τελικά από τον συγκεκριμένο λογαριασμό μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.


Οι followers του λογαριασμού Rich Kids Of London σοκαρίστηκαν από την πυρπόληση της Mercedes G Wagen και δείχνει έναν νεαρό με κουλούλα να πλησιάζει το πολυτελές όχημα που αναφλέται αμέσως. Αφού πέταξε και κάτι ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο για να ανατροφοδοτήσει τη φωτιά, στάθηκε λίγο πιο μακριά για να απολαύσει την καταστροφή.
"Αυτή η σελίδα αποδεικνύει πως τα λεφτά δεν μπορούν να σου αγοράσουν τάξη", σχολίασε ένας από τους followers του λογαριασμού. "Απλά χαλάτε όλα τα χρήματά σας όταν άλλοι άνθρωποι δεν έχουν για να αγοράσουν ούτε φαγητό. Εκτιμήστε αυτά που έχετε αντί να καίτε πράγματα για να χαρείτε".
Κάποιοι χρήστες ανέφεραν πως το όχημα δεν ήταν πράγματι Mercedes G Wagen και πως το ζευγάρι απλά καυχιόταν. "G Wagen ή όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Κακομαθημένα. Βρίσκετε ευτυχία σε αυτό; Αμφιβάλλω αν ποτέ θα βρείτε την πραγματική ευτυχία".
Τα επικριτικά σχόλια δεν πτόησαν έναν από τους νεαρούς που στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη λεκάνη τουαλέτας γεμάτη από χαρτονομίσματα των 50 λιρών, λέγοντας πως θα τραβήξει το καζανάκι αν συγκεντρώσει 10.000 likes.
Πηγή: Dailymail
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια