Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο από την ληστεία της Kim Kardashian στο Παρίσι

Έχουν περάσει περίπου δυο μήνες από την πολύκροτη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στη σουίτα του ξενοδοχείου No Name, στο
Παρίσι.
Το RadarOnline, κατάφερε να αποκτήσει ένα αντίγραφο από το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη σουίτα τη νύχτα της 3ης Οκτωβρίου κι ενώ οι δράστες που έκλεψαν τα κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων παραμένουν ασύλληπτοι.
Στο βίντεο όμως καταγράφεται το πρόσωπο ενός εκ των ληστών, την ώρα που έχει αρπάξει τη νταντά που συνόδευε την Καρντάσιαν, από το λαιμό, με απίστευτη βιαιότητα.
Οι ληστές είχαν καταφέρει να αποσπάσουν τις κασέτες με τα πλάνα από τη ληστεία απειλώντας τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, αλλά σύμφωνα με πηγές από το χώρο του υποκόσμου, άρχισαν να δείχνουν το βίντεο σε φίλους τους κι έτσι ένα αντίγραφο έφτασε στο RadarOnline.
Στο ασπρόμαυρο βίντεο φαίνεται ο δράστης να τραβά μια ξανθιά γυναίκα από τον λαιμό. Την κρατά σφιχτά στον καναπέ, με τη γυναίκα να είναι εμφανώς τρομοκρατημένη. Το πιο σοκαριστικό είναι πως κοιτάζει απευθείας στην κάμερα τη στιγμή που την κρατά από τον λαιμό ενώ βρίσκεται πίσω της.
Μέχρι στιγμής οι Γάλλοι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να αναγνωρίσουν τους δράστες από τα θολά πλάνα, ενώ βρήκαν ένα διαμαντένιο κολιέ της Κιμ Καρντάσιαν που φέρεται να έπεσε από τους ληστές ενώ τρέπονταν σε φυγή.








.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια