Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το πιστόλι CZ P10 C συμβατό με πολλά αξεσουάρ για πιστόλια Glock!

Ένα νέο πιστόλι από την CZ το μοντέλο P10C ….. Ξεφεύγει από τη σχεδίαση που μας είχε συνηθίσει η τσέχικη εταιρεία με τεράστια εμπειρία και παράδοση στο χώρο των όπλων αφού μοιάζει
εμφανισιακά με το πιστόλι  Glock ……. ‘Ετσι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είναι συμβατό με τις θήκες που προορίζονται για πιστόλια Glock 19.


Διαθέτει κάννη ψυχρής σφυρηλάτησης η οποία δίνει ακρίβεια και τεράστια αντοχή και μεταλλικά εργοστασιακά σκοπευτικά. Στα συν του όπλου η εξαιρετική ελαφριά σκανδάλη μικρής διαδρομής (μονής ενέργειας μόνο, βάρος πίεσης 4,5 λίβρες), η μεγάλη εργονομία, τα πλήρως αμφιδέξια χειριστήρια και βέβαια η γνωστή αξιοπιστία CZ!


Κατασκευασμένο για να αντέχει στις κακουχίες της στρατιωτικής χρήσης, ενισχυμένο με ίνες πολυμερούς πλαισίου και ανθεκτικό φινίρισμα νιτριδίου και με μεγάλο προφυλακτήρα της σκανδάλης που επιτρέπει την χρήση με γάντια στα χέρια.


Αυτό το πιστόλι θα μπορούσε να αλλάξει  το μυαλό σας ακριβώς για το πόσο καλό είναι ένα εργοστασιακό όπλο που πυροδοτείται από την κρούση του επικρουστήρα…..



guns-gr.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια