Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάθη που κάνεις στο σεξ και πώς θα τα διορθώσεις!


Το σεξ είναι ωραίο και από μόνο του, αλλά μπορεί να γίνει κάπως επαναλαμβανόμενο και να «καταντήσει» ρουτίνα.

Από την άλλη πλευρά, τα προκαταρκτικά είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε κάτι καινούριο ή απλά να ανάψετε ο ένας τον άλλο τόσο πολύ, που το σεξ μετά θα είναι ό,τι καλύτερο έχετε κάνει.

Για να μην μιλήσουμε για το πώς τα προκαταρκτικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε ο ένας το σώμα του άλλου, να μάθετε τι σας αρέσει και τι όχι. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Τα ίδια και τα ίδια
Ναι, σίγουρα είναι πολύ διασκεδαστικό να εστιάσεις όλη σου την προσοχή στα γεννητικά της όργανα, αλλά σκέφτηκες πως υπάρχει ένα ολόκληρο σώμα που είναι γεμάτο ερωτογενείς ζώνες; Πού θέλει να αγγιχτεί και να παίξεις μαζί του; Μερικά εύκολα παραδείγματα για σένα: Λαιμός, μέση, αυτιά, θηλές, κοιλιά. Κι αυτά είναι απλώς η αρχή.

Πολλά λες, λίγα κάνεις
Ναι, είναι τέλειο να χώσεις μερικά βρωμόλογα μέσα στα προκαταρκτικά ή οτιδήποτε λεκτικό μπορεί να θεωρηθεί σέξι εκείνη τη στιγμή, αλλά πρέπει να προσέχεις. Μπορεί να το παρακάνεις. Μπορεί να κουράσεις. Μπορεί να προσβάλεις. Επίσης, προσπάθησε να αποφύγεις τα κλισέ και τις ατάκες από τσόντες, γιατί σύντομα θα κοιτάτε και οι δύο το ταβάνι και θα πείτε αμήχανα ότι ήρθε η ώρα να πέσετε για ύπνο. Και μακριά από τα καθημερινά· δεν χρειάζεται να της πεις πόσο εκνευρίστηκες στο γραφείο ενώ τα δάχτυλά σου προσπαθούν να την ερεθίσουν.

Λιγότερο γρήγορα, λιγότερο ψηλά, λιγότερο δυνατά
Τα προκαταρκτικά είναι κάτι που πρέπει να γίνεται αργά και απολαυστικά. Σίγουρα, κάποια στιγμή θα θέλετε ένα στα γρήγορα, αλλά το ένα στα γρήγορα σημαίνει άμεσο, βιαστικό σεξ. Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι μπορεί να χρειάζεται περισσότερη ώρα από σένα για να ανάψει. Επιπλέον, χαλάρωσε λίγο την έντασή σου, επειδή η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο σέξι πόνο και τον θα-σε-μαχαιρώσω πόνο είναι πάρα πολύ λεπτή.

Εγώ θα κάνω αυτό που θέλω
Ναι, είμαστε σίγουροι ότι έχεις τελειοποιήσει τη σεξουαλική σου ρουτίνα και ότι 8 στις 10 παρτενέρ σου είναι ικανοποιημένες και ότι έχεις δάχτυλα και γλώσσα φτιαγμένα από χρυσό, αλλά σκέψου κι αυτό: όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Όταν κάνεις προκαταρκτικά, πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις και να αφήσεις τις αντιδράσεις της να σου το πούνε. Δώσε προσοχή σ’ αυτά που κάνει και λέει και θα την ικανοποιήσεις πολύ καλύτερα.



Πηγή: menshealth.com, in2life.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια