Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οικονομία Ασφάλειας & Άμυνας - Διοικητική, Μηχανική & Υποστηρικτική Επιμελητεία

Σε έναν κόσμο που μεταλλάσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς...
Η ροή πληροφοριών είναι καταιγιστική...

Όροι,
έννοιες, τάσεις εισέρχονται  και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας πολύ περισσότερο από ότι εμείς αντιλαμβανόμαστε...

Σε ένα τέτοιο περίπλοκο πλέγμα, το ΕΛΙΣΜΕ, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του στην επιμόρφωση στελεχών και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Ικάρων (ΣΑΣΙ), συνδιοργανώνουν ένα πρότυπο επαγγελματικό σεμινάριο διάρκειας 42 ωρών, επιχειρώντας να αποσαφηνίσει στους συμμετέχοντες:

Θεμελιώδεις έννοιες, αρχές, μέθοδοι και εργαλεία της Οικονομίας, της Διοίκησης, της Αγοράς, των Προμηθειών, της Μηχανικής και Διοικητικής Logistics, καθώς και την πρακτική τους εφαρμογή στη σύγκρονη αγορά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Οικονομολόγους, Μηχανικούς, Στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και σε πτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Πρωτίστως και πάνω από όλα, το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενεργό πολίτη που θέλει να γνωρίζει το πως επηρεάζουν οι οικονομικές εξελίξεις και επιδόσεις την καθημερινότητά του και το μέλλον του.

Μια πλειάδα έγκριτων καθηγητών, διακεκριμένων και εξειδικευμένων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, διδακτόρων, αναλυτών και έμπειρων στελεχών της Αγοράς θα αναλύσουν εις βάθος τις εξής θεματικές:

1.Αμυντική* Βιομηχανία και Τεχνολογία  (9Ω)
2.Βασικές Αρχές Προμηθειών και Οικονομικών (9Ω)
3.Γενικά Περί Επιμελητείας (Logistics Introduction) & Ελληνική Αγορά Logistics (7Ω)
4.Διοικητική & Μηχανική Επιμελητείας (Logistics Management & Engineering) (9Ω)
5.Υποστηρικτική Επιμελητεία (Logistics Support) (8Ω)
*Ο όρος ‘αμυντικός’ περιλαμβάνει ‘ασφάλεια και άμυνα’.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τα βασικά εργαλεία λήψης - ανάλυσης και αξιολόγησης των οικονομικών στοιχείων με βάση την θεματολογία, τα οποία σε συνδυασμό με τις αναλύσεις των εισηγητών, θα παράσχουν στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο οπλοστάσιο για την αξιολόγηση των οικονομικών εξελίξεων και τη λήψη σημαντικών επιχειρηματικών αποφάσεων.

Επίσης, αξιοποιώντας την εμπειρία τους, το ΕΛΙΣΜΕ  και ο ΣΑΣΙ έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων, μέσω αμφίδρομων ερωταπαντήσεων και χρήσης πολλών παραδειγμάτων από την πραγματική οικονομία.

Για καλύτερη και επαγγελματικότερη ενημέρωση των εν-δυνάμει συμμετοχόντων, έχουμε ήδη αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας τον οδηγό Σπουδών (ένα κείμενο 90 σελίδων: ταυτότητα σεμιναρίου-συνόψεις-βιβλιογραφία-ΒΣ εισηγητών). Με το πέρας αυτού, θα επιδοθεί Πιστοποιητικό Σπουδών, καθώς και όλη η εκπαιδευτική ύλη (ΡΡΤ εισηγήσεων, βιβλιογραφία και συναφή κείμενα).

Επίσης, παρέχεται ευελιξία στην παρακολούθηση των ενοτήτων 1,2, 3 (25Ω) ή/και όλων των ενοτήτων ( που συνιστάται, ιδιαίτερα, για μηχανικούς& στελέχη υποστηρικτικής επιμελητείας) (42Ω).

Αξίζει να δείτε το περιεκτικό τρίλεπτο περιγραφικό Βίντεο:



Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν δείξει και θα συμμετάσχουν στο Σεμινάριο:
-Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος
-Η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής & Άμυνας  
-Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού
-Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών  
-Η ΕΛΑΣ και το ΛΣ
-Η Αεροπορική Εταιρία AEGEAN 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν  μέχρι και τις 13/1/2017 όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΣΜΕ.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Φυλλάδιο του Σεμιναρίου σε μορφή WORD ΕΔΩ!
Το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου ΕΔΩ!
Η Αίτηση Συμμετοχής ΕΔΩ!.
Οδηγός Σπουδών ΕΔΩ!

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια