Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ με την κλοπή στην Αμυγδαλέζα, Αστυνομικός τα πήρε αλλά ποιος αστυνομικός;

Η ανακοίνωση των αδιάφθορων αναφορικά με τα στοιχεία της είδησης κλοπής 9.500 δολαρίων και 3.000 ευρώ από κρατούμενο που αποκάλυψε νωρίτερα το bloko.gr έχει
ως εξής:  


"Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος δύο αστυνομικών και συγκεκριμένα ενός Ανθυπαστυνόμου και ενός Αρχιφύλακα, που υπηρετούν σε υπηρεσία αλλοδαπών της Αττικής.

Οι δύο αστυνομικοί ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη χρηματικού ποσού, το οποίο είχε παραδοθεί στην υπηρεσία τους από αλλοδαπό κρατούμενο και δεν βρέθηκε κατά τη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής χθεσινοβραδινής βάρδιας".

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο ανθυπαστυνόμος που κατηγορείται και ήταν ο αξιωματικός υπηρεσίας όταν διαπιστώθηκε η απώλεια των χρημάτων, φέρεται να υποστηρίζει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της απώλειας αλλά όχι και της κλοπής. Δηλώνει επίσης πως προφανώς αστυνομικός υπεξαίρεσε τα χρήματα που είχαν κατατεθεί για φύλαξη από τον δικαιούχο πριν από περίπου 10 ημέρες, αλλά πλην της ευθύνης της απώλειας, δηλώνει άμοιρος από την ευθύνη της κλοπής- κατάχρησης.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια