Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαλακάσι Τρικάλων: Όταν ο Ρώσος ποινικός δολοφόνησε τους δυο Αρχιφύλακες της ΕΛΑΣ

Έχουν περάσει 11 χρόνια απο την δολοφονία των δύο Αστυνομικών της ΑΔ Ιωαννίνων στο χωριό Μαλακάσι από το Ρώσο κατάδικο Μαξιμ Ζελιμ.


Ήταν πριν απο 11χρονια (30/12 2005) οταν οι δύο Αστυνομικοί  της ΑΔ Ιωαννίνων σε μεταγωγή ποινικών, δολοφονήθηκαν εν ωρα καθήκοντος, στην παλιά ΕΟ Ιωαννίνων Τρικάλων μετά το χωριό Μαλακάσι.
Ο Αρχ/κας Κωτσής Δημήτριος και Αρχ/κας Βλαχοπανος Κωνσταντίνος, εκτελουσαν μεταγωγή τριών αλλοδαπών ποινικών εκ των οποίων κσι ο Ρώσος Μαξιμ Ζελιμ έγκλειστος για τη δολοφονία  (02/10 2005) 42άχρονης στην Κέρκυρα.
Ο Ρώσος απο κοινού με συγκρατούμενό του, επικαλέστηκαν σωματική ανάγκη και ο οδηγός της κλούβας στάθμευσε το μεταγωγικό όχημα, μετά το χωριό Μαλακάσι. Μόλις οι Αστυνομικοί αποδέσμευσαν το Ρώσο από τις χειροπέδες, επιτέθηκαν στον Αρχ/κα Βλαχοπάνο του απέσπασαν το υπηρεσιακό του περίστροφο. Στις ενέργειες των δυο Αστυνομικών ο Ζελιμ, πυροβολησε αρχικά τον Αρχιφύλακα Βλαχοπάνο και στη συνεχεια το  συναδελφό του, Αρχιφύλακα Κωτσή με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο τους.
Ο Μαξιμ Ζελιμ διέφυγε στη χαράδρα ενω σε εξέλιξη αναπτύχθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε αναζήτησή του, Ρώσου δραπέτη. Ο κακοποιός υπό το ενδεχόμενο να συλληφθεί όταν βρέθηκε αντιμετωπος με την ΕΚΑΜ αυτοπυροβολήθηκε με το περίστροφο που είχε αποσπάσει απο τον Αστυνομικο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.
nantiareport.gr













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια