Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευχαριστίες της Αστυνομίας προς το Δήμο Ρόδου για την άψογη συνεργασία στο προσφυγικό πρόβλημα

Την ηγεσία της Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας καθώς και της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου, υποδέχτηκε το μεσημέρι (Τετάρτη) στο δημαρχείο, ο αντιδήμαρχος Σάββας
Διακοσταματίου.
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής  Ιωάννης Κατσιαμάκας, καθώς και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Νοτίου Αιγαίου Θέμης Καλαμάτας και ο γραμματέας Γιώργος Στέργου, ευχαρίστησαν το Δήμο Ρόδου για τη συνεργασία στην αντιμετώπιση της ροής προσφύγων κυρίως κατά το έτος 2015 κατά το οποίο όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Καλαμάτας πέρασαν από τη Ρόδο περίπου 16.000 πρόσφυγες και μετανάστες.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών τόνισε ότι ο δήμος Ρόδου και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος προέβλεψε και δημιούργησε το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας της οδού Αυστραλίας, κι έτσι κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η τοπική κοινωνία, αλλά και η τουριστική Ρόδος από την προσέλευση και την παραμονή τους στο νησί».
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της Ένωσης Νοτίου Αιγαίου αναφέρθηκαν σε ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των Αστυνομικών και ειδικά στην αντιμετώπιση του προσφυγικού που αποτελεί και το αντικείμενο ημερίδας που πραγματοποιείται σήμερα (Τετάρτη) στη Ρόδο, ενώ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τη συνέχιση της ενίσχυσης των Hot spot Κω και Λέρου, με δυνάμεις από τη Ρόδο.
Ο αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τους Αξιωματικούς της Αστυνομίας για την άψογη συνεργασία στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος μία συνεργασία που θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια