Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί ζήτησε η Ένωση Λάρισας από τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Τα προβλήματα, που τους απασχολούν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Αρχηγό του Σώματος τα μέλη της Ένωσης Λάρισας, κατά την επίσκεψη του κ.Τσουβάλα στην πόλη τους. Διαβάστε το κείμενό τους:
Το πρωί της Παρασκευής  αντιπροσωπεία της Ένωσης μας με επικεφαλής το Πρόεδρο της ΝΤΑΒΟΥΡΑ Αθανάσιο συναντήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας με τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο, παρουσία και του Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγου κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ. Κατά τη συνάντηση τα κυριότερα που τέθηκαν από την Ένωση μας, μεταξύ άλλων, ήταν:
Μη μείωση των υφιστάμενων οργανικών θέσεων της ΔΑ Λάρισας.
Σύσταση μόνιμης διμοιρίας στη Λάρισα.
Αναδιάρθρωση αστυνομικών Υπηρεσιών.
Ποσοστό από τα έσοδα της Λέσχης για συντήρηση κτιρίων..
Χρήση στολής 8δ από τους τροχονόμους, ειδικά αυτών των Τ.Τ. Αυτοκ/μων.
Εξωτερική-περιμετρική φρούρηση Φυλακών.
ntavouras-archigos-elas
Πιο συγκεκριμένα :
Οργανικές Θέσεις : Δε πρόκειται να υπάρξει μείωση τους στη ΔΑ Λάρισας.
Μόνιμη Διμοιρία : Μας ξεκαθάρισε ότι είναι και δική του επιθυμία. Έδωσε κατευθύνσεις για τη δημιουργία μιας διμοιρίας (30) ατόμων από το υπάρχον προσωπικό. Συζητήθηκε ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας καθώς και η κατασπατάληση προσωπικού σε μέτρα, ειδικά όσον αφορά τις Διμοιρίες. Θα παρακολουθούμε το θέμα ώστε να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα.
Αναδιάρθρωση : Ενημερωθήκαμε ότι είναι έτοιμη για εκκίνηση το Νέο Έτος. Του αναφέρθηκε ότι περιμέναμε πολύ πιο ριζοσπαστικές παρεμβάσεις, πέρα από τις επιφανειακές συνενώσεις υπηρεσιών, που από μόνες τους δε πρόκειται να φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα, αν δε συνοδεύονται από γενναίες ρήξεις και παρεμβάσεις (κτιριολογικό, εξοπλισμός, πάρεργα κτλ).
Ποσοστό από τα έσοδα της Λέσχης : Μας συνεχάρη για την αγωνία και τη προσπάθεια μας ώστε να βρεθούν πόροι για τη συντήρηση του Αστυνομικού Μεγάρου, πλην όμως μας έθεσε βάσιμους προβληματισμούς για τους κινδύνους που ελλοχεύει μια τέτοια κίνηση.
Χρήση στολής 8δ από τροχονόμους :  Συμφώνησε με το αίτημα ,ειδικά όσον αφορά τους τροχονόμους του Τ.Τ. Αυτ/μων οι οποίοι εργάζονται σε καθαρά μη αστικό περιβάλλον, μόνιμα εκτεθειμένοι σε καιρικά φαινόμενα και τα παρεπόμενα αυτών. Θα δοθεί εντολή στον αρμόδιο κλάδο του ΑΕΑ για ικανοποίηση του στην αμέσως επόμενη διαταγή ‘περί στολής’.
Εξωτερική-περιμετρική φρούρηση Φυλακών : Μας ενημέρωσε ότι ήδη η σχετική διαταγή για άλλες Φυλακές έχει αλλάξει και θα επανεξετασθεί άμεσα και ο τρόπος φύλαξης-επιτήρησης των Φυλακών Λάρισας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας ευχαριστεί το κ. Αρχηγό για την εποικοδομητική συζήτηση, ελπίζοντας το νέο πνεύμα Διοίκησης που πρεσβεύει να βρει άμεσα μιμητές…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια