Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί των ΜΑΤ στην Τοσίτσα για την ασφαλή διέλευση των ΜΜΜ

Τις τελευταίες ώρες διμοιρία των ΜΑΤ πήρε θέση στην οδό Πατησίων μετά τα χθεσινά έκτροπα που είχαν ως αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες τρία τρόλεϊ. Οι αστυνομικοί έχουν παραταχθεί τόσο
στη συμβολή της Πατησίων με την Τοσίτσα όσο και έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

 Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης του Bloko.gr σε ένα από τα τρία τρόλεϊ επέβαιναν περισσότερα από 100 άτομα ενώ στα υπόλοιπα δύο βρίσκονταν περίπου 30 επιβάτες. Ανάμεσα στην ομάδα των κουκουλοφόρων βρίσκονταν και δύο γυναίκες. Η συντονισμένη εμπρηστική επιχείρηση δεν κράτησε παραπάνω από 3 λεπτά καθώς οι νεαροί, χωρίς διαπραγματεύσεις, κατάφεραν γρήγορα να κατεβάσουν επιβάτες και οδηγούς. Ένας εξ αυτών μάλιστα δεν πρόλαβε να πάρει τα κινητά ενώ κάηξε το μπουφάν του.

 Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο περικύκλωσαν το Πολυτεχνείο και στις 6:30 το πρωί βγήκαν από το κτίριο τέσσερις φοιτητές όπως επίσης και μία γυναίκα, δύο Αλβανοί, ένας Γερμανός και ένας Μολδαβός. Όλοι τους προσήχθησαν και εξετάστηκαν ωστόσο δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους. Μαρτυρίες ανέφεραν πως οι νεαροί που έδρασαν κατά των τρόλεϊ δεν βρήκαν καταφύγιο στο ΕΜΠ αλλά έφυγαν μέσω της οδού Τοσίτσα προς την πλατεία Εξαρχειών.

 Από τα απομεινάρια των μολότοφ που κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικοί δεν βρέθηκαν αποτυπώματα.

 Εδώ και μερικές ημέρες μάλιστα αστυνομικοί των ΥΜΕΤ αλλά και της ΟΠΚΕ βρίσκονται πέριξ των Εξαρχείων με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια