Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόγραμμα εκδρομών του Συνδέσμου Αποστράτων Νομού Αργολίδας

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Νομού Αργολίδας μετά τις επιτυχημένες δραστηριότητες ( εκδρομές ) κ.λ.π. που πραγματοποιήθηκαν το 2016 προγραμμάτισε ήδη τις κινήσεις του
για το 2017.
Παρακάτω υπάρχουν αναλυτικά για το Καρπενήσι και για την ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ ( Βασικός Προορισμός ).

΄Ηδη και για τις δύο εκδρομές έχουν δηλώσει  ΕΠΙΘΥΜΙΑ συμμετοχής  περίπου τα μισά άτομα.

΄Ηδη έχουν αρχίσει και δίνουν προκαταβολές. Ειδικότερα για την 7 ήμερη εκδρομή υπάρχει πλήρη ανάλυση και το σκεπτικό το γιατί από τώρα το χρηματικό ποσό.

Το περσινό μας ταξίδι στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ με τον τρόπο πληρωμής του πέτυχε το 100 %.

Παράκληση οι επιθυμούντες να επικοινωνήσουν μαζί μας ΑΜΕΣΑ. 
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι στην συμμετοχή προηγούνται τα μέλη του Συνδέσμου, οι συμμετέχοντες στο περσινό ταξίδι, οι κάτοικοι του Νομού Αργολίδας και μετά οι υπόλοιποι συνάδελφοι μέχρι να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετοχών.
Θα τηρηθεί  κατάσταση αναμονής εάν προκύψει

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ 14 σελίδων εγγράφου που έχει  αποσταλεί στα μέλη  και αυτό  είναι μόνο για τις Εκδρομές.

Π Ρ Ο Σ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΦΙΛΟΥΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΕΚΔΡΟΜΩΝ     
1.-  Εκδρομή   4/5-2-2017   στο Κ Α Ρ Π Ε Ν Η Σ Ι                      Με ( Διανυκτέρευση )  
Ναύπλιο – Κόρινθο – Θήβα – Καρπενήσι Διανυκτέρευση Επιστροφή : Μεγάλο Χωριό – Παναγία Προυσό –{ ( Εφ΄ όσον το επιτρέπουν οι καιρικές Συνθήκες ) Θέρμο  - Ναύπακτο – Αντίρριο – Κόρινθο – Ναύπλιο}.
ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 80 €. Τρόπος Πληρωμής  :  Για τα μέλη μας  40 € ( Υπόλοιπο  40 € τα βάζει ο Σύνδεσμος).    Για συζύγους 80 € . Μέλος + συζ. = 120 €  Δήλωση συμμετοχής  ΑΜΕΣΑ με προκαταβολή  μέχρι  15-12-2016  με το μισό χρηματικό ποσό ως ζευγάρι  Μέλος (20) + συζύγου (40)  =  60 €. Όταν στο ζευγάρι και τα δύο άτομα είναι μέλη μας τότε θα πληρώσουν 40 + 40 = 80 €  Προκαταβολή θα δώσουν 40 €. Όταν υπάρχει φιλικό μας ζευγάρι θα πληρώσουν 80+80=160 €. Προκαταβολή θα πληρώσουν 80 €. Τα  υπόλοιπα μέχρι 15-1-2017. Περιπτώσεις ΜΟΝΟΚΛΙΝΩΝ όπου προκύψει θα ενημερωθούν για την ε π ι β ά ρ υ ν σ η.


2.- ΟΣΙΟ ΠΑΤΑΠΙΟ   31-3-2017 Παρακολούθηση « ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ». Λουτράκι για ούζο ΠΟΣΟ :     5 €.  Δήλωση Συμμετοχής μέχρι 22-3-2017.
3.- ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 24,24,25,26,27,28,29,30   ΙΟΥΝΙΟΥ 2017              ( ΄Εξι -6- Διανυκτερεύσεις -7- ημέρες    )                              
ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :  400 €  ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ.  Σε 4 * Ξενοδοχεία
7ήμερη εκδρομή 24 έως 30    Ιουνίου ΄17
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΣΟΦΙΑ – ΣΙΝΑΙΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ – ΠΥΡΓΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑ – ΜΠΡΑΣΟΒ  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ –ΒΑΡΝΑ - ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ -  ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

1Η ΜΕΡΑ : ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΟΦΙΑ  Αναχώρηση  από Ναύπλιο και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό καταλήγουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη ΣΟΦΙΑ. Τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.
2Η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Πρωινό και   ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, την Βυζαντινή εκκλησία  της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την  Ρουμανία με ενδιάμεση στάση στο Πλέβεν. Μέσω  Ρούσε περνώντας την μοναδική γέφυρα που ενώνει τα δύο κράτη, γέφυρα φιλίας, προς το Ρουμάνικο σύνορο τζιούρτζου. Θα καταλήξουμε στο Βουκουρέστι . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. δείπνο. διανυκτέρευση.  
3Η ΜΕΡΑ : ΣΙΝΑΙΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ – ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΠΡΑΝ – ΜΠΡΑΣΟΒ Μετά  το  πρωινό αναχώρηση για «Μαργαριτάρι των Καρπαθίων» την Σινάια . Χτισμένη μέσα σ’ ένα τεράστιο φυσικό πάρκο, η πόλη ήταν παλαιότερα γνωστή ως καλοκαιρινό θέρετρο της υψηλής κοινωνίας  επίσκεψη στο παλάτι ΠΕΛΕΣ,  τη θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ και το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖHΝΟΥ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το φημισμένο  φρούριο ΜΠΡΑΝ ( ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ). Πολλοί θρύλοι είναι συνδεδεμένοι με το BRAN CASTLE ,λέγεται ότι το κάστρο ανήκε στο κόμη δράκουλα ,αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις γι΄ αυτό. Ο κόμης δράκουλας έζησε εκεί μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως επισκέπτης . Τον 18ο αι. το κάστρο ήταν το σπίτι των Αυστριακών συνοριοφυλάκων. Το 1920 το συμβούλιο της πόλης BRASOV δώρισε το BRAN CASTLE στη Βασίλισσα Μαρία της μεγάλης Ρουμανίας η οποία έζησε με τη βασιλική οικογένεια έως το 1947 . Απ΄ το 1947 το κάστρο λειτουργεί ως μουσείο . Αμέσως  μετά θα γνωρίσουμε  τη  μεσαιωνική  πόλη ΜΠΡΑΣΟΒ (18ου αιώνα) με την Μαύρη εκκλησία  και  τέλος θα  επισκεφθούμε την ΠΟΙΑΝΑ ΜΠΡΑΣΟΒ , κέντρο των χειμερινών σπορ , που θεωρείται ότι είναι η πιο όμορφη πόλη της σημερινής Ρουμανίας.. Θα θαυμάσουμε την Μαύρη Εκκλησία τη μεγαλύτερη γοτθική εκκλησία της Ρουμανίας και θα πιούμε τον καφέ μας στην κεντρική πλατεία με το κτίριο του παλαιού Δημαρχείου που φέρει στην πρόσοψή του το έμβλημα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο . Δείπνο. Διανυκτέρευση στο Βουκουρέστι.
4Η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό για να γνωρίσουμε το «Παρίσι της Ανατολής», την πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Το Βουκουρέστι, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Dimbovita, θεωρείται σαν μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι μεγάλες λεωφόροι, οι τεράστιες πλατείες και τα επιβλητικά δημόσια κτίρια, τα πάρκα, τα ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, τα παλιά σπίτια. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στη σημερινή μας ξενάγηση θα δούμε το Μουσείο του Χωριού, στο πάρκο Χεραστράου . Είναι μια εξαιρετική σύνθεση της αγροτικής αρχιτεκτονικής και των μορφών της λαϊκής τέχνης της Ρουμανίας . Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, την αψίδα του θριάμβου, το Πατριαρχείο κ.α. αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Μεσημεριανό. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ προαιρετικά δείπνο με φολκλορικό Πρόγραμμα. Διανυκτέρευση στο Βουκουρέστι.
5Η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΒΑΡΝΑ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ  Μετά το πρωινό ξεκινάμε για τα όμορφα τοπία στις ακτές της Μαύρης θάλασσας. Η διαδρομή μας συνεχίζεται νότια κατά μήκος των ακτών της Μαύρης θάλασσας, μέσω ΖΛΑΤΝΙ ΠΙΑΣΑΤΣΙ (ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ), για να καταλήξουμε στην πόλη της ΒΑΡΝΑΣ νωρίς το απόγευμα και να αρχίσουμε αμέσως γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε την πλατεία της 9ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΟΠΕΡΑ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ, κ.α. ΣΥΝΑΧΊΖΟΥΜΕ Δείπνο, διανυκτέρευση.(ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην συγκεκριμένη ημέρα)
6Η ΜΕΡΑ: ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ με τα ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ και τις ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, απολαμβάνοντας το πανέμορφο τοπίο, μέσω της πόλης ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ, για την καρδιά της Βουλγαρίας, στις γραφικές πλαγιές του Αίνου και του βουνού Σρέντνα . Μέσω ΣΛΙΒΕΝ , φθάνουμε το βράδυ στη ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη , διανυκτέρευση.
7Η  ΜΕΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΑΝΣΚΟ  Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε τη ξενάγηση, στη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας, στην ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και το σπίτι - μουσείο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ, είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Συνεχίζουμε για να βρεθούμε στα όμορφα τοπία του ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ, του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Επόμενος σταθμός μας η ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ, η οποία έχει ανακηρυχθεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ προστατευόμενο μνημείο. Επίσκεψη, και από τις κοιλάδες του ποταμού ΣΤΡΥΜΟΝΑ, φθάνουμε στο Μπανσκο . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
8Η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ Πρωινό και ξεκινάμε για Σαντανσκι   σύντομη  γνωριμία  με την  όμορφη λουτρόπολη . Η πόλη είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΙΣΤΙΤΖΑ, και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Αναχώρηση για   Ναύπλιο , με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ,  άφιξη  το  βράδυ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ:
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 
     Στην τιμή περιλαμβάνονται:
  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4*
  • Ημιδιατροφή  (6 πρωινά – 6 δείπνα).
  • Ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.
  • Ελληνόφωνος ξεναγός – συνοδός για όλες τις ημέρες
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ.
  • Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.


Δεν περιλαμβάνονται
Είσοδοι σε μουσεία , ιστορικούς , αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΞΕΨΕΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΧΩΡΙΣ όμως ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΗΨΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.

Στο ανωτέρω πρόγραμμα θα συμπληρωθούν οι πρωινές  ώρες αναχώρησης λίγες ημέρες  πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι μας.

Δήλωση συμμετοχής με  Προκαταβολή : 50  €  κατά άτομο από τον μήνα Δεκέμβριο 2016.   
Δόσεις πληρωμής : Ιανουάριο 50 €,   Φεβρουάριο 50 €, Μάρτιο 50 €, Απρίλιο 50 €, Μάιο 50 €, Ιούνιο 100 €.
Προκειμένου πετύχουμε καλύτερες παροχές και κατηγορίες στα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  θα πρέπει μέχρι            Α Ρ Χ Ε Σ    Μ Α Ρ Τ Ι Ο Υ    2017 να έχουν δοθεί από τον κάθε συμμετέχοντα τα ανωτέρω Χρηματικά ποσά ώστε να κλειστούν τα Ξενοδοχεία.
 Στην εκδρομή που πραγματοποιήθηκε πέρσι                « ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ»   πετύχαμε αναβάθμιση του Ξενοδοχείου. ΄Οσοι συμμετείχαν το διαπίστωσαν.
Ο τρόπος πληρωμής γένεται τόσο νωρίς προκειμένου εξυπηρετηθείτε ως επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι ΕΚΤΑΚΤΟ  προκύψει μέχρι να κλειστούν τα Ξενοδοχεία δεν υπάρχει πρόβλημα. Εφ ΄οσον κλειστή το Ξενοδοχείο θα προσπαθήσουμε και πάλι να σας εξυπηρετήσουμε          ( αντικατάσταση )  με τους επιλαχόντας όπως έγινε με το ταξίδι του 2016 όπου και τους επεστράφη το χρηματικό ποσό που είχαν δώσει, με την καλή θέληση και συνεργασία όλα γίνονται.  « Είμαστε άνθρωποι και μέσα στα πλαίσια της λογικής και πραγματικού τυχόν γεγονότος θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση »
΄Ηδη το Ταξίδι αυτό πραγματοποίησε το Τουριστικό Γραφείο με άλλον Σύλλογο Αργολίδας τον μήνα  Οκτώβριο του 2016 και  υπάρχουν οι σχετικές πληροφορίες για την επιτυχία του και νωπές οι εικόνες από τα μέρη της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ με πάρα πολύ πράσινο. Φανταστικά Τοπία.  Στα συνημμένα βάζω φωτογραφίες { ( από Πόλεις – Μονές, αδύνατον να σας βάλω πάρα πολλές } από τον ιδιοκτήτη του γραφείο όπου με την ξεναγό του και τον πάρα πολύ καλό οδηγό του πραγματοποιήσαμε εμείς  το ταξίδι του 2016.
Ο Σύνδεσμός παρακολουθεί – ρωτάει και συνεργάζεται με το γραφείο προκειμένου έχει όσο είναι δυνατόν πληρέστερη  εικόνα από διάφορες πηγές ώστε και αυτό να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. 
Αρμόδιοι: Πρόεδρος  κ ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ   (VODAFONE 6940770414-COSMOTE 6950562136 ) και  ο Αντιπρόεδρος :  κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης  (  6972016008 ).

6.- ΠΑΤΜΟ :  2ρο ή 3ρο  αρχές Σεπτεμβρίου 2017               
Απόλυτο Πρόγραμμα – Ποσό πληρωμής  θα ανακοινωθεί τον Μάιο μήνα του  2017  σε όσους δηλώσουν επιθυμία μέχρι τον  Απρίλιο – Μάιο μήνα του  2017 ότι θα  συμμετάσχουν.

Οι ανωτέρω εκδρομές πραγματοποιούνται με το Τουριστικό Γραφείο

Zafiris tours 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια