Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φωτογραφίες από την Αιμοδοσία της Ένωσης Αθηνών

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αθηνών και δείτε φωτογραφίες από την εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε στο κτήριο τής Διεύθυνσης Αλλοδαπών: Συγκινητική ήταν για ακόμη μια φορά η συμμετοχή των συναδέλφων – μελών της Ένωσης μας σε άλλη μία αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.
       Οι συνάδελφοι απέδειξαν την κοινωνική ευαισθησία που όλα αυτά τα χρόνια τους διακρίνει. Άλλωστε, η τράπεζα αίματος της Ένωσης εδώ και χρόνια λειτουργεί άψογα χάρη σ’ αυτούς.
      Υπενθυμίζουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 1005/16/1013162 από 25/5/2016 Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, κάθε συνάδελφος που προσφέρει αίμα για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών δικαιούται χορήγησης 4ήμερης αιμοδοτικής αδείας.
      Η Ένωσή μας θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά να παράγει το κοινωνικό της έργο.   Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε ότι την κρίσιμη ώρα παρέχουμε άμεση βοήθεια σε κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού μας περιβάλλοντος ή ενός συναδέλφου μας που είναι θύμα ενός ατυχήματος ή που νόσησε ξαφνικά.
                                                 Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ΖΩΗ

                                                                  Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                                   - Ο -
                 Πρόεδρος                                                                        Γεν. Γραμματέας
        ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια